El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Del 6 al 28 de març

Mishima i Joana Serrat obren el Let's Festival de l'Hospitalet

La sala Salamandra acull aquesta cita amb el pop independent que celebra el seu desè aniversari amb les actuacions de Dorian, Els Amics de les Arts i La Habitación Roja, entre altres

1
Es llegeix en minuts
Q. F. / L'Hospitalet de Llobregat

Let's Festival arriba aquest any a la seva desena edició com una cita plenament consolidada d'una mostra de la millor música independent del moment, que se celebrarà del 6 al 28 de març.

Els concerts els organitza la sala Salamandra i compten amb el suport de l'Àrea d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de l'Hospitalet i del Departament de Cultura de la Generalitat.

En total actuaran 38 grups en 15 concerts que es faran durant els caps de setmana del mes de març a la Salamandra 1, amb els concerts encapçalats pels grups més consolidats, i a la Salamandra 2, que oferirà una programació alternativa.

La primera cita doble serà aquest divendres 6 de març amb les actuacions dels catalans Mishima, amb el seu últim disc 'L'ànsia que cura' (2014) i el pop de Joana Serrat.

Standstill, Els Amics de les Arts, La Habitación Roja, Dorian o El Columpio Asesino són alguns dels grups que participaran en l'edició 2015 de Let's Festival.

Notícies relacionades

En aquests 10 anys, han passat per aquest festival formacions que posteriorment han aconseguit l'èxit en el panorama musical actual, com Love of Lesbian, Vetusta Morla o Manel.

Més notícies de l’Hospitalet