El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

L'Hospitalet se suma dissabte a L'Hora del Planeta 2013

Les façanes de diferents edificis municipals i espais públics es quedaran a les fosques durant una hora

1
Es llegeix en minuts
J.S. / L'Hospitalet de Llobregat

L'Hospitalet se suma un any més a les accions de L'Hora del Planeta, que promou l'entitat ecologista WWF, amb l'apagada de les llums de diferents edificis municipals i espais públics de la ciutat aquest dissabte, dia 23, entre les 20.30 i les 21.30.

Així, durant una hora, les façanes dels edificis municipals de l'Ajuntament, l'Harmonia, Can Riera, el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala i l'església de Santa Eulàlia apagaran les llums.

També es deixarà sense enllumenat públic durant el mateix període de temps les fonts ornamentals de la plaça del Mestre Clavé i de la plaça de Santa Eulàlia de Provençana, així com el monument 'Vol de coloms' de l'artista Ferran Soriano, en el creuament dels carrers Santa Eulàlia i Amadeu Torner.

L'Hora del Planeta és una convocatòria participativa que convida a apagar les llums, de 20.30 a 21.30 hores, en senyal d'adhesió al moviment global per lluitar contra el canvi climàtic, aconseguir reduir i optimitzar el consum d'energia i conscienciar sobre la contaminació que produeix.

Notícies relacionades

Aquesta acció vol implicar més de mil milions de persones i mobilitzar 6.000 ciutadans de tot el món.

Llegiu més informacions sobre l'Hospitalet en l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.