El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Els hospitalencs Celestino Corbacho, Meritxell Borràs i Anna Simó, als primers llocs de PSC, CiU i ERC a les autonòmiques

Tots tres han ocupat acta de diputat en l'última legislatura catalana

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, al Congrés, dimecres passat.

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, al Congrés, dimecres passat. / REUTERS / SUSANA VERA

1
Es llegeix en minuts
J.S. / L'Hospìtalet de Llobregat

A falta de possibles confirmacions d'última hora per part de PP, ICV-EUiA i Ciutadans, són diversos elshospitalencsque estaran en posicions de sortida a les llistes electoralsdels seus respectius partits i que, amb tota probabilitat, repetiran com a parlamentaris catalans. 

Entre ells, els noms més destacats sónMeritxell Borràs, cap del grup municipal deCiUa l'Hospitalet, que anirà ni més ni menys que de 6 per Barcelona, iAnna Simó, al número 3 perERC, mentre que l'exalcaldeCelestino Corbacho anirà de número 10 a la llista delPSC,segons informaL'H Digital.

Borràs és diputada des del 1995, Simó va ser consellera de Benestar i Família al Govern Maragall i diputada en les dues últimes legislatures i Corbacho ha estat diputat només en aquesta última legislatura.

Elssocialistes catalanssón els que compten amb més hospitalencs, a part de Corbacho, a la llista per Barcelona. Són David Pérez, número 21; Silvia Egea, al lloc 30; Daniel Salinero, al 42; Néstor Cabañas, al 46; Maria Jesús López, al 66 i Montse Rubio, al 70. Per part de CiU, hi haurà un altre hospitalenc a les llistes, Jordi Monrós, que ocuparà el número 78.

Notícies relacionades

Per part delPartit Popular, encara que la direcció catalana del partit no ha donat a conèixer les llistes per Barcelona, s'espera que Sònia Esplugas, diputada des de fa un any, repeteixi en un lloc de sortida.

Finalment,ICV i EUiA a nivell de l'Hospitalet compten amb la presència del portaveu municipal, Alfonso Salmerón, i del tinent d'alcalde Lluís Esteve a les llistes conjuntes al Parlament.