Relació familiar

La reina Letizia, convidada al casament de Víctor Elías i Ana Guerra

La reina Letizia, convidada al casament de Víctor Elías i Ana Guerra

EDUARDO SANZ / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No es parla de cap altra cosa des que van anunciar el seu compromís. ¿Qui seran els convidats del casament de l’exconcursant de ‘Operación Triunfo’ Ana Guerra i el músic i actor Víctor Elías? Entre la llista hi ha, per descomptat, els companys de programa de la ‘triunfita’ i l’elenc de ‘Los Serrano’. Però també la reina Letizia.

La monarca es troba entre els noms que possiblement assistiran a l’enllaç matrimonial, ja que és familiar del pianista.  El pare de la Reina i la mare de l’intèrpret són cosins de sang. «Sí, convidar-la sí, és clar. Ara, si ve o no ve, no ho sé. Fa molt temps que no la veig, però l’admiro», confirmava recentment Elías.

Notícies relacionades

El músic ha confessat que, tot i que ja no tingui tanta relació amb Letizia Ortiz, li guarda molt carinyo. «Una cosa que fa temps que dic és que jo ja presumia de cosina quan era presentadora de Televisió Espanyola, quan encara no era la princesa. Deia: ‘Aquesta és la meva cosina’», confessava.

Una altra de les convidades que més interès ha generat és Aitana Ocaña. Tot i que Ana Guerra va confessar recentment que la seva relació s’havia refredat després de sortir d’‘OT’ i el gran èxit que van viure amb ‘Lo malo’, continuen tenint bona relació. «M’ho han dit, ho acabo de veure, moltíssimes felicitats a l’Ana», va respondre la catalana als periodistes de Los40 Music Awards. «Si soc aquí, que sempre estic amunt i avall, per descomptat que hi aniré», va assegurar.