Nova polèmica

La infanta Elena reacciona al nou escàndol de Victòria Federica, acusada d’emportar-se unes mostres de sèrum

Hauria arrasat amb les mostres de sèrum amb les quals una coneguda –i exclusiva– marca cosmètica va obsequiar les convidades a un dels seus esdeveniments

La infanta Elena reacciona al nou escàndol de Victòria Federica, acusada d’emportar-se unes mostres de sèrum

EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

La polèmica envolta de nou Victòria Federica. ¡I van tres escàndols en una setmana! Després que un model l’acusés públicament d’haver provocat un atac d’ansietat a una fotògrafa a qui va fer plorar en una festa per la seva supèrbia i la seva mala educació; i que ‘Socialité’ hagi revelat que la filla de la infanta Elena manté des d’aquest estiu una relació amb un empresari d’Eivissa anomenat Jero amb què el seu pare, Jaime de Marichalar, no estaria d’acord, ara ha sigut acusada d’‘apropiar-se de les coses alienes’.

Segons ha explicat ‘Espejo público’ la ‘influencer’ hauria arrasat amb les mostres de sèrum amb les quals una coneguda –i exclusiva– marca cosmètica va obsequiar les convidades a un dels seus esdeveniments. Victòria hauria rebut el seu detall, però, com han relatat al programa presentat per Susanna Griso, li degué semblar poc i quan les seves companyes ‘influencers’ van abandonar els seus llocs, la neboda de Felip VI s’hauria guardat al bolso totes les mostres.

Notícies relacionades

Un gest que no deixa en bon lloc la cosina de la princesa Elionor, que convertida en una de les ‘influencers’ més populars del moment i més demanada per les marques més exclusives, no travessa precisament per problemes econòmics com per haver d’emportar-se productes cosmètics destinats a altres convidats a una festa.

Una nova i desagradable polèmica sobre la qual Victòria no s’ha pronunciat encara i que la infanta Elena ha obviat. Molt seriosa i ocultant el rostre sota una gorra, la germana del Rei ha abandonat la Fundació Mapfre mantenint-se al marge de l’inapropiat comportament de la seva filla i ignorant les preguntes de la premsa, deixant en l’aire si creu que la jove ha sigut capaç d’agafar unes mostres que no eren per a ella.