Commoció a Xile

Assassinen a trets la ‘narco tiktoker’ Sabrina Durán en ple carrer

Assassinen a trets la ‘narco tiktoker’ Sabrina Durán en ple carrer

@katrinagusman

1
Es llegeix en minuts
Abel Gilbert
Abel Gilbert

Corresponsal a Buenos Aires

ver +

La popular ‘influencer’ a TikTok i narcotraficant Sabrina Durán, de 24 anys, va ser assassinada a trets en ple carrer a Santiago de Xile, segons van informar mitjans locals.

Els fets es van produir el 24 d’octubre, just un dia després que la dona hagués abandonat la presó en compliment d’una condemna per tràfic de drogues.

Els assaltants, segons les primeres informacions, li van disparar fins a set vegades després d’abordar-la a plena llum del dia en un barri de Santiago, i després van fugir amb el seu cotxe, que després va aparèixer abandonat en una localitat pròxima.

Notícies relacionades

La narcotraficant, que també era coneguda com la ‘Ina’, va ser assistida ràpidament en un centre assistencial de la zona, però res van poder fer per salvar-li la vida.

La ‘influencer’ sumava més de 300.000 seguidors a TikTok, on presumia d’una vida ostentosa, però era també coneguda per la seva relació amb bandes organitzades de narcotràfic de Xile que operaven amb violència a la zona. La noia va ser detinguda a principis de l’any passat en el marc d’una macrooperació contra el tràfic de substàncies estupefaents a la zona.