Reservista

El guardaespatlles de Taylor Swift deixa la seva feina i s’uneix a Israel per lluitar contra Hamàs

«No podia quedar-me quiet i no fer res. No siguis al costat equivocat de la història», ha dit

El guardaespatlles de Taylor Swift deixa la seva feina i s’uneix a Israel per lluitar contra Hamàs

Europa Press/Contacto/Jeremy Smith

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El guardaespatlles israelià de Taylor Swift ha tornat a casa per servir com a voluntari en la reserva mentre Israel lliura una guerra contra l’organització terrorista Hamàs.

«No podia quedar-me quiet mentre mataven famílies i les cremaven vives a les seves cases», ha declarat el guardaespatlles.

«Tinc una vida meravellosa als Estats Units, la feina dels meus somnis, grans amics i una llar còmoda. No havia de venir aquí, però no podia quedar-me impassible mentre mataven famílies i les cremaven vives a les seves llars», va dir el guàrdia a Eran Swissa d’ Israel Hayom, demanant mantenir-se en l’anonimat.

«Seria un insult als animals de tot el món dir ‘animals’ als terroristes de Hamàs. Van matar i van massacrar famílies als seus llits junt amb les seves mascotes i al final també els van cremar la casa. Miri d’imaginar que això va passar al seu veïnat o a la seva família.

Notícies relacionades

«No podia quedar-me quiet i no fer res. No siguis al costat equivocat de la història», va dir.

El guardaespatlles, elogiat pels seguidors de la cantant per protegir-la durant la seva Eras Tour, va volar a Israel des de Las Vegas, avança enlacejudio.com.