Famosos

Susi Caramelo, de vacances a Dénia: «Quina merda»

La humorista va gravar un vídeo on se la veu llançant acudits al pilot de la Vuelta Ciclista a Espanya, el pas de la qual per la localitat li va impedir treure el cotxe de l’hotel

Susi Caramelo para els peus a Pablo Motos en la seva entrevista a ‘El Hormiguero’: «¿Ens heu portat per humiliar-nos?»

Susi Caramelo, de vacances a Dénia: «Quina merda»

INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts

Susi Caramelo és una humorista, actriu i presentadora espanyola que ha guanyat reconeixement pel seu irreverent estil d’humor i la seva capacitat per abordar temes quotidians amb un gir sarcàstic i mordaç. Tot i que la seva carrera ha inclòs diversos mitjans, incloent-hi teatre i cine, ha sigut especialment notòria a la televisió i les xarxes socials.

Susana Cabero Jaén, que és un nom real, va iniciar la seva carrera en la comèdia als escenaris d’‘stand-up’. No obstant, el seu salt a la fama va venir de la mà de la televisió, particularment gràcies a la seva participació en programes de late-night i esquetxos.

Un dels projectes que li va atorgar notorietat va ser la seva intervenció en el programa «Late Motiv» d’Andreu Buenafuente, on feia reportatges de carrer plens d’humor i agudesa. Aquestes intervencions es caracteritzaven per la seva capacitat per interactuar amb la gent del carrer i treure’ls respostes espontànies, còmiques i de vegades inesperades.

La catalana, de 42 anys, ha sigut reconeguda per la seva frescor i la seva capacitat per abordar temes que van des del quotidià fins al polític, sempre amb una perspectiva humorística. El seu estil desenfadat i directe, així com la seva predisposició a riure’s de si mateixa, l’han convertit en una de les humoristes més estimades i respectades del panorama espanyol.

A més de la seva tasca com a humorista, Susi ha demostrat ser una talentosa actriu i presentadora. Ha participat en diverses sèries i pel·lícules espanyoles i ha col·laborat en programes de ràdio.

Amb el temps, la concursant de «Tu Cara Me Suena» també ha ampliat la seva presència a les xarxes socials, convertint-se en una ‘influencer’ en plataformes com Twitter i Instagram, on comparteix moments de la seva vida quotidiana, reflexions i, per descomptat, humor.

A Dénia no tot li va anar sobre rodes

La còmica ha estat passant uns dies de vacances a Dénia, on va coincidir amb el pas de la Vuelta Ciclista a Espanya, cosa que va fer que un dia no pogués treure el cotxe del pàrquing de l’hotel on s’allotjava. Davant tal tessitura va decidir gravar per a Instagram, on la segueixen més de 527.000 usuaris, un vídeo «dels seus», animant els ciclistes amb arengues humorístiques.

Notícies relacionades

No obstant, sorprenentment, el pas del pilot va ser un vist i no vist que no va tenir temps a acabar la llista d’acudits que havia preparat. «Quina merda», deixa anar la humorista a l’adonar-se del «poc que va durar l’espectacle». «¿Com una cosa tan avorrida pot moure tants diners?», es pregunta la còmica que va saber donar-li «‘La Vuelta’» al seu dia.

Susi Caramelo representa una generació d’humoristes que s’han sabut adaptar als nous temps i mitjans, mantenint sempre una essència autèntica i un compromís amb fer riure el públic. Amb el seu talent i carisma, ha aconseguit consolidar-se com una de les veus més rellevants de l’humor a Espanya.