Jorge Pérez fa un nou pas en la relació amb Alicia Peña malgrat la seva crisi matrimonial: «Estem fent una cosa diferent»

Jorge Pérez fa un nou pas en la relació amb Alicia Peña malgrat la seva crisi matrimonial: «Estem fent una cosa diferent»

E. P./ A.D.

2
Es llegeix en minuts

Per fi ha parlat. Jorge Pérez ha trencat el seu silenci després que Alba Carrillo revelés que ell i Cristina Porta són els guanyadors de «Vaya vacaciones», el «reality» que Telecinco estrena aquest dijous.

Jorge Pérez es va coronar com el millor de «Supervivientes 2020». L’edició es va desenvolupar des del 20 de febrer fins al 4 de juny del 2020 i va estar marcada per la crisi sanitària i l’aïllament a causa del coronavirus. El programa es va rodar a Hondures i va comptar amb Jorge Javier Vázquez, Jordi González i Carlos Sobera com a presentadors. Lara Álvarez va acompanyar els concursants a l’illa. Un aspecte nou d’aquesta edició va ser que es podia veure un resum diari del que passava a l’illa a Mitele.

Ana María Aldón va ser la segona finalista i Rocío Flores, la tercera. També hi van participar Hugo Sierra, Albert Barranco, Elena Rodríguez, Ivana Icardi, Yiya del Guillén, José Antonio Avilés, Nyno Vargas, Fani Carbajo, Jaime Ferrera «Ferre», Antonio Pavón, Cristian Suescun, Vicky Larraz, Alejandro Reyes i Beatriz Retamal. Jorge Pérez va guanyar el concurs després d’haver sigut líder quatre vegades i ser nominat set vegades. Mai va ser intocable ni desemparat.

«Vaya vacaciones» és un concurs en què rostres molt coneguts de la televisió participaran en parelles i conviuran en un espectacular resort de luxe. Això sí, les coses podrien no ser del tot idíl·liques per a ells, ja que s’hauran d’enfrontar a nombrosos imprevistos. Diversió, emocions i grans dosis d’entreteniment seran els principals ingredients d’aquest nou programa, produït per Cuarzo (Banijay Iberia), en què, com ja adverteixen des de la productora, «hi haurà girs inesperats».

Entre els concursants confirmats es troben Miriam Corregüela i Isabel Hurtado; Javier Tudela i Makoke; Aguasantas i Juan José Peña; Marta Peñate i Tony Spina; Luna i Álex Zacharías; Cristina Porta i Jorge Pérez; Carmen Nadales i Rafa Martínez, i Rubén Shan i Carmen Pina.

Crisi de parella

Jorge Pérez i Alicia Peña Humada semblen igual d’enamorats que el primer dia. Malgrat el molt que va poder trontollar el seu matrimoni, el guanyador de ‘Supervivientes’ i la coach motivacional han sabut com reconduir la seva història per continuar disfrutant l’un de l’altre com adolescents. La prova d’això ha sigut la celebració del seu 13è aniversari, per a la qual la parella ha organitzat un pla màgic: pícnic sota la llum de les estrelles.

Notícies relacionades

Una cita romàntica en parella d’allò més significativa amb la que han celebrat tretze llarguíssims anys d’amor. I és que, per a un dia tan especial com aquest, Jorge Pérez i Alicia Peña Humada han triat la lluna com a únic testimoni.

A entrada de fosc, l’actual concursant de ‘Vaya vacaciones’ i la seva dona se n’han anat a disfrutar d’un pícnic a la llum de les estrelles. Una vetllada màgica en què la climatologia també els ha acompanyat, ja que els enamorats han tingut com a teló de fons un espaiosíssim cel estrellat. «Estem fent una cosa diferent i molt bonica. Hem vingut a veure les estrelles, amb un pícnic. Som molt lluny de la contaminació lluminosa i ja podem veure l’ossa major», ha celebrat Jorge Pérez, que ha ajudat els seus seguidors a ‘trobar’ la constel·lació al cel.