India Martínez, inseparable d’Ismael Vázquez malgrat els rumors amb Sergio Ramos
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La talentosa cantant India Martínez és en boca de tots, però aquesta vegada no per la seva música. I és que l’artista ha fet parlar molt en la suposada nova crisi de Pilar Rubio i Sergio Ramos. Tots els rumors apuntaven que ella i el futbolista podrien mantenir alguna cosa més que una simple amistat.

 El jugador sevillà no va trigar a desmentir les esmentades acusacions amb un post a Instagram, en què confirmava que la seva família està igual que sempre i que el seu amor per la mare dels seus fills continua. Per la seva banda, India continua disfrutant de l’estiu junt amb la seva parella, Ismael Vázquez.

 Tots dos van ser captats en un moment de relaxació a la bonica illa d’Eivissa. La parella va aprofitar el càlid clima mediterrani per disfrutar d’un dia d’oci en una terrassa, seguit d’un refrescant bany al mar amb un grup d’amigues de l’artista.

Notícies relacionades

 La famosa intèrpret va ser vista compartint rialles i moments agradables amb les seves amigues. Posteriorment, es va dirigir a les cristal·lines aigües del mar, on es va unir a la seva parella per a un relaxant bany. En un tendre gest, Ismael va aixecar India en braços mentre xerraven amb un conegut pròxim.

 Després del seu refrescant capbussó, la parella va sortir de l’aigua i va recollir les seves pertinences de la zona de para-sols abans de marxar. India Martínez, amb el seu característic somriure i actitud desenfadada, va compartir moments íntims amb la seva parella –demostrant que la seva relació continua igual que el primer dia– un dia que va semblar ser una combinació perfecta de sol, mar i bona companyia.