5
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En el món ‘celebrity’ de vegades els matrimonis duren menys que una dieta. Les parelles exprés, ‘aquí t’agafo, aquí et caso a Las Vegas’, abunden entre els famosos del paper cuixé. N’hi ha que se separen mesos després d’haver-se donat el ‘sí, vull’, però n’hi ha alguns que ni tan sols superen la lluna de mel. Són molt habituals a Hollywood, on la realitat de vegades supera la ficció, i podrien ser l’argument per a una pel·lícula sense final feliç. Però també tenim exemples estrepitosos en el panorama nacional.

Repassem set de les unions més efímeres de les ‘celebrities’, que han durat entre 55 hores i menys d’un calendari.

Britney Spears i Jason Alexander: 55 Hores

Després de ser alliberada de la injusta tutela que durant gairebé tres lustres va exercir el seu pare sobre ella, Britney Spears es va casar amb el seu entrenador personal, model i aspirant a actor Sam Asghari. 14 mesos li ha durat el matrimoni. Abans, del 2004 al 2007, va estar casada amb Kevin Federline, un dels ballarins del seu cor, i pare dels seus dos fills, Jaden i Sean. I abans, quan tenia 22 anys, es va casar amb un amic de la infància, Jason Alexander. Va ser després d’una nit boja de diversió i molt alcohol a Las Vegas. ¡No van durar ni tres dies! Alexander va ser l’individu que va intentar colar-se en l’últim casament de la princesa del pop, irrompent a casa seva armat amb un ganivet i amb la intenció de retransmetre l’esdeveniment per Instagram. El van arrestar i el van condemnar amb una ordre d’allunyament.

Britney Spears i Jason Alexander, a Las Vegas just després de casar-se, el gener del 2004.

TWITTER

Nicolas Cage i Lisa Marie Presley: 108 dies

Després d’un festeig de dos anys, Nicolas Cage i la desapareguda filla del rei del rock, Lisa Marie Presley, es van casar a Hawaii el 2002, però només van estar junts 108 dies. Tot i que ell va explicar primer que «mai» s’haurien d’haver casat, anys després ella va donar una versió diferent: «Em va trucar per dir-me que ho sentia, que desitjava no haver-ho fet... i coses per l’estil. No es pot tenir una rebequeria, trucar-me quatre dies més tard i esperar que tot estigui bé de nou». L’actor de ‘La búsqueda’ va tornar a repetir amb un altre matrimoni fugaç el 2019, quan es va casar, borratxo i a Las Vegas, amb la maquilladora Erika Koike. La pantomima va durar quatre dies.

Nicolas Cage i Lisa Marie Presley, en la ‘premier’ de ‘La mandolina del capità Corelli’, a Beverly Hills, l’agost del 2001.

REUTERS / FRED PROUSER

Miley Cyrus i Liam Hemsworth: vuit mesos

Shakira no és l’única que llança gripaus contra el seu ex (Gerard Piqué) en les seves cançons i, de passada, monetitza les penes. La cantant Miley Cyrus va tenir una relació desastrosa amb l’actor australià germà de Thor, Liam Hemsworth. Des de la ruptura, la primera el 2013 i la segona el 2019 (vuit mesos després del casament), l’artista s’ha desfogat en les seves cançons. L’última, ‘Flowers’, en la qual li tira espines com aquestes: «Puc comprar-me les meves pròpies flors, parlar-me durant hores, dir-me coses que tu no entendries, portar-me a mi mateixa a ballar i agafar la meva pròpia mà».

Liam Hemsworth i Miley Cyrus, en la festa de ‘Vanity’, després dels 91è Oscar, a Beverly Hills, el febrer del 2019.

REUTERS / DANNY MOLOSHOK

Kim Kardashian i Kris Humphries: 72 dies

Ja gairebé ningú ho recorda, però la cap del clan Kardashian, Kim, es va casar el 2011 amb el jugador de l’NBA Kris Humphries, després d’un breu festeig de sis mesos. Però el segon matrimoni de la ‘socialité’ només li va durar 72 dies (a diferència del procés de divorci, que li va costar 500 dies). Tres anys més tard, es va casar amb el raper Kanye West, del qual també es va divorciar.

Jennifer Lopez i Cris Judd: 218 dies

Abans dels seus festejos amb Marc Anthony i Ben Affleck (en dues ocasions), Jennifer Lopez es va enamorar del coreògraf Cris Judd. El ballarí va actuar en el vídeo musical de JLo ‘Love do not cost a thing’ i així va començar l’idil·li, un clàssic en el món dels artistes. Es van casar el setembre del 2001 i es van divorciar 218 dies després. Pel que sembla, ell no va portar bé la fama i la persecució dels paparazzis: «És molt difícil, sents la teva privacitat violada i ja no ets una persona normal [...]. El nostre casament va ser un circ. Crec que diverses persones van ser arrestades mentre intentaven colar-se i fins i tot havíem llogat l’espai aeri. Massa», va plorar.

Jennifer Lopez i la seva parella el 2001, el ballarí Cris Judd.

REUTERS / FRED PROUSER

Pedro J. Ramírez i Ágatha Ruiz de la Prada: tres mesos i un dia

Després de tota una vida junts, 30 anys, dos fills (Tristán i Cósima), i d’haver superat tot l’escàndol del vídeo sexual, la dissenyadora aristòcrata dels cors de colors i el director d’‘El Español’ es van casar en secret l’estiu del 2016. Ella havia rebutjat la proposta diverses vegades, potser per l’empremta profunda que li va deixar la separació dels seus pares. Al final va accedir, però l’«innominable», com ella el va batejar després, li va demanar el divorci tres mesos després. Just a l’any, ell es va casar amb l’advocada Cruz Sánchez de Lara

Pedro J. Ramírez i Ágatha Ruiz de la Prada.

EFE

Esther Cañadas i Mark Vanderloo: 1,5 anys.

Formaven la parella perfecta, els models més guapos de finals dels 90 i principis dels 2000. La ‘top’ espanyola Esther Cañadas i l’holandès Mark Vanderloo es van convertir en icones de la moda gràcies a la campanya de publicitat d’un perfum de Donna Karan, en la qual tots dos rondaven per Manhattan i es fonien en un petó ardent. Va ser el perfecte trampolí internacional per a tots dos, i l’espoleta per a una relació idíl·lica. Es van casar el 1999 a la Toscana i ella li va demanar a Déu «que fos per sempre». Però la seva felicitat va durar molt poc i, tot just un any i mig després, el matrimoni es va trencar per complet.

Mark Vanderloo i Esther Cañadas, després d’una desfilada de la Passarel·la Gaudí, al Liceu, el 2000.

DANNY CAMINAL