Noves dades

La policia de Tailàndia assegura que Daniel Sancho anava a casar-se amb una altra persona a Indonèsia

La llavors parella de Sancho tenia previst viatjar a l’illa en aquestes mateixes dates

La policia de Tailàndia assegura que Daniel Sancho anava a casar-se amb una altra persona a Indonèsia
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un assassinat planejat, comès en solitari i que, segons el parer dels investigadors, mereix la pena de mort. Són les conclusions de la investigació del cas de Daniel Sanchoassassí confés del cirurgià plàstic colombià Edwin Arrieta, que la policia de Tailàndia ha presentat aquest dimarts. Durant la roda de premsa a la comissaria de Koh Panghán, oficiada per ‘Big Joke’, el més mediàtic policia tailandès, hi ha hagut confirmació de qüestions conegudes, algun dubte persistent, dades noves i bastant embolic. «Sí, pena de mort», afirmava Surachate Hakparn, també subdirector del cos nacional de policia.

En les últimes hores transcendia un nou fet que encaixaria, així mateix, amb el relat que Daniel Sancho hauria explicat als amics amb qui s’hauria posat en contacte una vegada a l’illa. Tal com recull ‘NBC News’, el capità de policia Sucheep Chadakarn explicava que el fill de Rodolfo Sancho «anava a casar-se amb una altra persona a Indonèsia». Aquest seria el motiu que hauria precipitat la discussió amb Edwin Arrieta i fet detonar la cadena de successos que acabarien desembocant en la mort del cirurgià d’origen colombià.

«Sancho va dir als investigadors que va tenir una baralla amb Arrieta dimecres passat després que li demanés trencar perquè anava a casar-se amb una altra persona, assegura el capità de policia Sucheep Chadakarn», afirmen segons declaracions per a NBC News. «Ell va dir que si la conversa no sortia bé va pensar que hauria de matar-lo perquè tenia una parella que l’esperava per casar-se». Fins al moment, aquest punt no havia transcendit a la premsa. Segons recull el mitjà esmentat, Daniel Sancho li hauria dit a Edwin Arrieta que anava a contraure matrimoni i que aquest seria el motiu pel qual volia trencar la relació que mantenien. L’inici de la baralla que es va iniciar entre el fill de l’actor i el metge al bungalou a Tailàndia.

Notícies relacionades

Sancho tenia, tal com ell mateix explicava, parella en aquell moment. Es deia Laura –tot i que en un primer moment es creia que era Paula– i feia cinc anys que estaven junts. De fet, en les primeres versions transmeses als mitjans per l’entorn de Daniel Sancho, entrava dins dels plans que la parella de Sancho també viatgés a l’illa en aquestes mateixes dates. Podria ser, aquesta trobada a tres, el motiu que va fer que el fill de Rodolfo Sancho s’afanyés a tallar tot vincle amb Edwin Arrieta.

Així explicaria la policia de Tailàndia que es precipités la discussió entre tots dos que acabaria amb la mort d’Arrieta. Des del primer moment, s’apuntava al final de la relació entre ells el motiu que hauria argüit Sancho com a mòbil del cas. Aquestes noves dades ofertes per la policia de Tailàndia acabarien de filar la cadena dels fets des que Arrieta va arribar a l’illa.