Les noves imatges d’Albert Rivera besant-se amb una altra dona (que no és Aysha Daraaui)

REVISTA SEMANA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si fa una setmana la revista ‘Lecturas’ compartia unes imatges d’un bany al mar ple de passió entre Albert Riverai l’actriu catalana d’origen marroquí Aysha Daraaui, ara ‘Semana’ ha avançat la portada de la seva publicació de dimecres amb les imatges de l’expolític besant-se amb una altra dona.

Rivera ha disfrutat de valent d’un estiu de solter a Eivissa i, malgrat les seves imatges pròximes amb la intèrpret, sembla que la dona que ocupa el cor de l’exlíder de Ciutadans és una altra.

En les fotografies captades per la revista del cor, l’expolític apareix passant moments molt romàntics amb una dissenyadora i ‘influencer’, de la qual no es dona el nom. Un nou amor que desmentiria tota relació amb Aysha i que, segons la publicació, l’entorn de l’expolític apunta com la seva veritable nòvia.

Veritable relació

Notícies relacionades

De fet, l’entorn de Rivera i de l’actriu es van encarregar de negar el seu idil·li. El representant d’Aysha va dir en el programa ‘Así es la vida’: «No existeix cap relació. És una notícia basada en especulacions». Per la seva banda, Tamara Gorro, pròxima a l’ex de Malú, va assegurar que no hi havia res més que una amistat entre els dos protagonistes del reportatge.

L’artista Aldo Comas, marit de l’actriu Macarena Gómez, que també va estar disfrutant del mateix cap de setmana d’amics a Eivissa, també va desmentir la relació: «És que no hi ha res, només som amics, estàvem tots junts».