1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Són moltes les casualitats que persegueixen una de les parelles més comentades dels últims mesos. Contra tot pronòstic, Tamara Falcó i Íñigo Onieva van passar per l’altar el mes de juliol passat i fa tot just uns dies van tornar de la seva idíl·lica lluna de mel a l’Àfrica. Semblava que les seves vacances havien acabat, però avui ens han tornat a sorprendre.

La parella ha compartit a Instagram algunes de les fotografies de la seva escapada a París, la ciutat de l’amor, on continuen celebrant el seu acabat d’estrenar matrimoni. I és que des d’ahir, la capital de França està en boca de tots.

Notícies relacionades

Dissabte al matí, la ciutat de París es va veure commocionada per l’evacuació d’un dels seus emblemes més famosos: la majestuosa Torre Eiffel. Un avís de bomba va sacsejar la tranquil·litat de la ciutat, generant una resposta immediata per part de les autoritats i causant enrenou arreu del país. Resulta que, de manera gairebé surrealista, Tamara Falcó i Íñigo Onieva podrien haver estat a la ciutat en aquell moment, ja que aquest matí ja s’han despertat allà.

Les casualitats semblen continuar perseguint aquesta parella de noucasats, ja que la seva presència a París durant l’inquietant incident ha afegit una anècdota més a la seva història. Tot i que la preocupació es va apoderar de la ciutat per un moment, la parella no ha comentat res al respecte i ha continuat amb el seu pla de disfrutar del seu temps junts en aquest màgic escenari.