‘Socialité’ de relax

Tamara Falcó, després de la seva lluna de mel d’un mes a Sud-àfrica: «Ara, vacances»

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de gairebé un mes a Sud-àfrica disfrutant d’un «viatge tan dolç com la mel» i de «tanta bellesa com la lluna», en paraules de Tamara Falcó, el viatge de nòvios junt amb el seu marit, Íñigo Onieva, ha arribat a la seva fi. Tot i així, la marquesa de Griñón no té intenció de reprendre els seus compromisos laborals. No pròximament, almenys.

La feina pot esperar per ara per a la ‘socialité’, que ha arribat a Madrid molt morena (no tant la seva parella).

Després de protagonitzar el casament de l’any, i del milió, al seu palau d’El Rincón, i disfrutar de gairebé quatre setmanes recorrent el món, la parella ha tornat a la capital, i al ser preguntada la marquesa sobre el seu futur immediat ha donat una sorprenent resposta a la reportera «Ara, vacances» [sic].

Durant la seva lluna de mel Tamara i Íñigo han recorregut llocs meravellosos, com Ciutat del Cap, la Reserva del Parc Nacional Kruger –on van realitzar un safari privat en el qual van veure de prop animals com elefants, tigres, zebres o hipopòtams– o les cascades Victòria, a la frontera entre Zàmbia i Zimbaue.

Totes aquestes estampes es poden seguir en els seus perfils a Instagram.

El seu ‘Memòries d’Àfrica’

El seu ‘Memòries d’Àfrica’Una experiència inoblidable al més pur estil ‘Memòries d’Àfrica’ amb què Tamara ha complert un somni que tènia des de petita i que, com ella mateixa revelava als seus seguidors aquest dimarts amb un simpàtic vídeo d’uns micos a l’habitació del seu hotel, acabava després de 29 dies recorrent algun dels grans tresors que amaga el continent africà.

Plans d’estiu

De nou a Madrid, les càmeres d’Europa Press han captat en exclusiva les primeres imatges de la marquesa de Griñón després de la seva lluna de mel. A primera hora d’aquest dimecres Tamara abandonava el pis que comparteix amb Íñigo al centre de la capital i, més simpàtica que mai i amb un gran somriure ens ha explicat com s’ho han passat i quins plans tenen per al que queda d’estiu.

«Ha anat tot molt bé, moltes gràcies. Ho hem passat fenomenal», ha revelat feliç, deixant entreveure que «potser, sí» hi hagi una segona part del seu viatge de nòvios després de complir els compromisos personals i professionals pels quals han tornat a Espanya.

Reunió amb els seus

«Vam tornar ahir i Íñigo està dormint», ha apuntat divertida, confirmant que malgrat que tan sols porta unes hores a casa ja ha pogut veure tant la seva mare, Isabel Preysler, com algun altre membre de la seva família.

No el seu cosí Álvaro Falcó, que durant la seva lluna de mel va patir la inesperada pèrdua de la seva mare, Marta Chávarri –una mort que Tamara ha definit com a «súper trista»– i que encara no ha pogut abraçar perquè, com ens ha explicat, «se n’ha anat de viatge».

Notícies relacionades

Un mes després del seu casament amb Íñigo, el balanç com a casats no pot ser més positiu i, com confessa nostàlgica, «el recorda fenomenal, amb molt bon record».

Per davant, el que té al cap ara són «vacances» perquè, com assegura divertida, «una cosa ha sigut la meva lluna de mel i d’altres són les vacances».