Relacions

Famosos que s’han casat amb els seus fans

Els admiraven des de l’anonimat, somiaven ser a prop dels seus ídols i van acabar per robar-los el cor

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MAY 09: Anne Hathaway and Adam Shulman attend the ceremony honoring Anne Hathaway with star on the Hollywood Walk of Fame on May 09, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MAY 09: Anne Hathaway and Adam Shulman attend the ceremony honoring Anne Hathaway with star on the Hollywood Walk of Fame on May 09, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic) / Axelle/Bauer-Griffin (FilmMagic)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els admiraven des de l’anonimat, somiaven ser a prop d’ells, dels seus ídols, de compartir-hi unes paraules, unes rialles, sopars romàntics... i van acabar per robar-los el cor. Hi ha diverses històries d’amor dignes d’afegir-se als contes populars de prínceps i princeses. Són molts els fans que desitgen conèixer els seus actors, cantants o jugadors favorits... i alguns aconsegueixen enamorar el seu amor platònic.

Com el cas de Cash Warren, que treballava com a assistent a la producció d’‘Els quatre fantàstics’. Allà va conèixer Jessica Alba, va aconseguir enamorar-la i portar-la a l’altar el 2008. La parella té dues filles de 7 i 4 anys.

El guapo doctor Sheperd d’’Anatomía de Grey’ es va enamorar de la seva perruquera, Jillian Fink. Ella era una autèntica fan de Patrick Dempsey i devia fer el millor tall de cabells de la seva vida, ja que el seu va ser amor a primera vista. Un matrimoni que va veure el final el 2015 després de 15 anys de matrimoni i 3 fills en comú.

L’actor Nicolas Cage també es va enamorar d’una de les seves fans. Es tracta d’Alice Kim  una jove cambrera del restaurant de Los Angeles Kabuki i en el qual va tenir com a client el seu ídol de la gran pantalla. Entre ells hi va haver alguna cosa més que intercanvi de plats, es van passar els números de telèfon i va néixer una bonica història d’amor que continua en el dia d’avui, ja que es van casar el 2004 (va ser el tercer matrimoni per a Cage) i van tenir un fill el 2005.

Adam Schulman és un dissenyador de joies i era el fan número u d’Anne Hathaway. El 2008, un amic en comú els va presentar i quatre anys després la parella va decidir donar-se el ‘sí, ho vull’ en absoluta intimitat. D’altra banda, l’actor Tobey McGuire es va enamorar de la també dissenyadora de joies Jennifer Meyer durant el rodatge de ‘Seabiscuit’ i des d’aleshores el seu amor va vent en popa. Sembla que entre ‘celebs’ i diamants sempre hi ha bona relació.

Fans famosos

Notícies relacionades

Una miqueta més fàcil ho van tenir alguns famosos que van voler conèixer els seus ídols. És el cas de la supermodel brasilera Gisele Bundchen, fan número u de l’estrella del futbol americà Tom Brady. Tots dos van coincidir en una platja de Rio de Janeiro, Bundchen es va acostar a l’esportista i la química va fer la resta. No obstant, els rumors sobre la parella perfecta els han estat assetjant durant aquest últim any.

Katie Holmes i Penélope Cruz van fer realitat un dels seus somnis d’adolescència: enamorar el galant Tom Cruise. L’actriu nord-americana ha confessat en moltes entrevistes que es volia casar amb l’intèrpret; anys després ho va aconseguir, però la fervent passió per la cienciologia de Cruise i les desavinences en l’educació de la seva filla els van separar per sempre.