4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El món ‘celebrity’ té els seus trucs per treure’s de sobre els paparazzis més enganxosos. Farts de tenir els teleobjectius trepitjant-los els talons al sortir d’una discoteca o mentre es torren en una cala privada, alguns famosos van triar per al dia del seu casament amagar-se del mundanal soroll i sentir-se com a persones anònimes donant el «sí, ho vull» a la seva parella. ¿La clau? Casaments secrets, amb una llista reduïdíssima d’amics íntims (i discrets), i llocs de difícil accés per a la premsa del cor. I si tens un amic que et deixa la seva illa privada... encara millor.

Penélope Cruz i Javier Bardem, a l’illa de Johnny Depp.

Tot i que la parella d’actors espanyols més internacionals, Penélope Cruz i Javier Bardem, han sigut sempre molt discrets amb la seva vida privada, i, per descomptat, amb la seva història d’amor, tots sabem que es van casar el juliol del 2010. Va ser en un casament secret, celebrat a l’illa privada del seu amic Johnny Depp a les Bahames, amb qui l’oscaritzada actriu gravava llavors la quarta de Pirates del Carib. Els que avui són pares de Leonardo –Leo– Encinas Cruz (2011) i Luna Encinas Cruz (2013) només hi van convidar un reduït grup de familiars i amics, i pocs més detalls van transcendir de l’enllaç. Tot i que sí que se’n va saber un de molt important, que la núvia va triar un model de John Galliano per al gran dia. Per aconseguir la intimitat que anhelaven els actors, era precís un entorn tan blindat com aquest, ja que a aquesta illa només s’hi pot accedir amb barco o hidroavió. I diuen que té un sistema antifotògrafs per a més confort dels hostes.

Penélope Cruz i Javier Bardem, en els Goya del 2010.

EFE / ACADÈMIA DE CINE D’ESPANYA / MARIO SCANDURRA

Blake Lively i Ryan Reynolds, festa del sud amb concert inclòs.

Quatre anys després d’haver contret matrimoni amb l’explosiva Scarlett Johansson, també en una discreta i secreta cerimònia en un gris hotel als afores de Vancouver, l’actor de ‘Deadpool’ va tornar a triar la màxima discreció per al seu enllaç amb la protagonista de ‘Gossip Girl’, Blake Lively. Tot i que els dos actors, que s’havien conegut en el rodatge de Llanterna verda, i que són pares de quatre criatures, tenen molta tirada a fer-se bromes a través dels seus perfils socials, el dia del seu casament es van posar seriosos. Va ser una festa del sud, celebrada en una plantació a Mt. Pleasant, Charleston (Carolina del Sud), amb pocs pròxims i concert de la cantant anglesa Florence Welch, íntima de la núvia.

Blake Lively i Ryan Reynolds, a la Met Gala del 2022.

REUTERS / ANDREW KELLY

Margot Robbie i Tom Ackerley, 20 convidats i pizza en el banquet

La musa del ‘Barbiecore’, Margot Robbie, va contraure matrimoni el 2016 amb el director de cine Tom Ackerley. L’enllaç va ser totalment secret –fins que ella mateixa ho va anunciar després a les xarxes socials– i només hi van estar convidades 20 persones. Va tenir lloc al paradís de motxillers de Byron Bay, a Austràlia, terra natal de l’actriu. El menú també va ser d’allò més especial: pizza, barbacoa i cereals com a postres. La núvia va triar un disseny en color crema, amb escot paraula d’honor i gran volant d’encaix. El firmava Oscar de la Renta

Beyoncé i Jay Z, amb 70.000 orquídies blanques de Tailàndia.

Sis anys després de començar a sortir, el 2008, Beyoncé i el raper Jay Z es van casar en una cerimònia privada però sense escatimar en luxes, com el detall de decorar l’exclusiu àtic al barri de moda de Tribeca, a Nova York, on va tenir lloc la cerimònia amb ¡70.000 orquídies blanques portades especialment des de Tailàndia! Només van disfrutar de la decoració, i de l’altar que es va acomodar especialment per al casament, uns 40 familiars i amics, entre els quals hi havia George Clooney i Chris Martin. Tres anys després del casori, en van transcendir algunes imatges.

 Elsa Pataky i Chris Hemsworth, la núvia que va posar sola a l’‘¡Hola!’.

El dia de Nadal del 2010, l’actriu espanyola es va casar amb Thor, Chris Hemsworth, després d’oblidar la seva relació amb Adrien Brody, a qui havia conegut en el rodatge de ‘Manolete’. Tot i que ara la parella no s’està d’explicar el seu dia a dia i les seves vacances familiars amb els seus tres fills –India Rose i els bessons, Tristan i Sasha– a les xarxes socials, llavors van portar el seu festeig amb molta discreció, i l’enllaç, encara més. Només feia uns mesos que se sabia que estaven junts quan es van encaminar a l’altar a Malibú. Tot i que ara el matrimoni és un dels més habituals a l’¡Hola!, quan es van casar van protagonitzar una de les portades més inquietants, ja que només mostrava la radiant núvia –¡sola!–, vestida amb un vestit d’Armani en una paradisíaca platja. Ni rastre del nuvi ni dels convidats.