Ensurt

Genoveva Casanova pateix una embòlia que acaba en infart pulmonar

L’exdona de Cayetano Martínez de Irujo va començar a tenir forts dolors a l’esquenaexdona de Cayetano Martínez de Irujo

L’exdona de Cayetano Martínez de Irujo va començar a tenir forts dolors a l’esquenaforts dolors a l’esquena

Genoveva Casanova pateix una embòlia que acaba en infart pulmonar

EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Genoveva Casanova (46 anys) s’ha emportat l’ensurt de la seva vida al passar més d’una setmana ingressada a l’hospital després de patir una embòlia pulmonar que va donar lloc a un infart i un vessament. Tal com explica en exclusiva la revista ‘¡Hola!’, l’exdona de Cayetano Martínez de Irujo ja és a casa i s’està recuperant d’aquest contratemps de salut.

L’exdona de Cayetano Martínez de Irujo va començar a tenir forts dolors a l’esquena, però no hi va donar més importància, ja que pensava que es tractava d’una contractura muscular. Però, al quart dia, el dolor era tan intens que va decidir acudir a urgències, segons ens han comentat fonts pròximes, i va quedar ingressada a l’Hospital Universitari Moncloa, on s’ha mantingut un total de vuit dies.

Notícies relacionades

Una embòlia pulmonar és un bloqueig sobtat d’una artèria pulmonar que es pot produir després que un coàgul es desprengui i viatgi pel corrent sanguini cap als pulmons. En aquest sentit, el fet que Genoveva hagi patit aquest contratemps no deixa de sorprendre, ja que la que va ser nora de la duquessa d’Alba sempre ha fet gala del seu estil de vida saludable i de ser molt esportista. Pel que sembla, aquest episodi, que últimament està portant molts joves als hospitals, pot ser una de les conseqüències d’haver passat la malaltia de la covid.

La revista explica que el seu ingrés va ser de tal gravetat que, si hagués esperat més, la conseqüència podria haver sigut la mort. Haver arribat a temps li ha salvat la vida. Per això ara necessita un temps de «reflexió», ens insisteixen els seus més pròxims, per recuperar forces físiques i mentals.