Pèrdua de pes

Aquesta és la dieta amb què Santiago Segura es va aprimar 80 quilos

L’actor i director ha aconseguit perdre pes de forma radical amb una dieta que no «li recomano a ningú»

Aquesta és la dieta amb què Santiago Segura es va aprimar 80 quilos
1
Es llegeix en minuts

El canvi físic de Santiago Segura durant l’últim any va ser tan radical que no ha passat desapercebut. Ha decidit canviar el seu estil de vida i seguir una polèmica dieta per millorar tant la seva imatge com la seva qualitat de vida. El mateix actor i director, orgullós, ha mostrat el seu canvi de talla a Instagram.

«No ha sigut fàcil», va reconèixer el mateix Santiago Segura en declaracions a Europa Press. «És un món molt dur de patiment», va sentenciar. I va reconèixer llavors que el seu sobrepès el va preocupar quan va ser conscient de la quantitat de malalties que pot portar: «La gent no sap fins a quin punt l’obesitat és una malaltia. És inquietant donar aquesta informació i la gent no ho sap».

Santiago Segura va anar a totes i va perdre 80 kg. «Arriba aquell moment temut de l’any en què he de mirar aquestes fotos fixament per allunyar-me de la meva terrible addicció, la invasió de torrades», escrivia en una publicació d’Instagram del mes d’abril passat, acompanyada d’unes imatges seves amb més pes: «Ni alcohol ni tabac ni cocaïna ni heroina ni crac... Posa’m una torrada davant i em torno boig».

Dejunis de fins a 36 hores

Santiago Segura va acudir a ‘El Hormiguero’ i, entre molts altres temes, Pablo Motos es va mostrar impactat per la seva pèrdua de pes i han abordat la qüestió. El director de cine va confessar que Leo Harlem el va aconsellar sobre el tema i va començar a llegir molts llibres sobre nutrició.

Notícies relacionades

Finalment va confessar el seu secret: «Faig dejunis de 36 hores, una cosa que no li recomano a ningú». Conscient de les crítiques que podria portar la seva afirmació, de seguida va indicar que aquesta tècnica «li funciona a ell», però va posar èmfasi que «no és recomanable per a tothom».

El dejuni intermitent, és una dieta molt estricta i qui la segueixi ha de fer-ho assessorat i acompanyat per un nutricionista que segueixi el seu procés perquè pot portar greus problemes per a la salut.