Hospitalitzat

Última hora de l’estat de Kiko Rivera: «Una part del meu cor no funciona en condicions»

Pateix un nou ensurt de salut del qual sembla estar sortint

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Allunyat del focus mediàtic i de les polèmiques des de fa mesos, i hores després de reaparèixer en un bolo a Chipiona en el qual va cridar l’atenció el pes que ha perdut en els últims temps –una bona prova que s’està cuidant, portant una alimentació sana i fent esport, com li van aconsellar els metges després de tenir un ictus l’octubre del 2022–, Kiko Rivera té un nou daltabaix de salut.

«Avui és un dia important per a la meva vida, avui sortim de dubtes amb el cateterisme. Una part del meu cor no funciona en condicions, però no s’alarmin encara, continuo viu ❤️ i amb ganes de viure», comença en el seu últim missatge d’Instagram Kiko Rivera.

«Aquests dies enrere han vingut a veure’m i a estar amb mi els que han volgut buscar un lloc en la seva vida per passar-la aquí amb mi. Són molts, no els enumeraré a tots, però sí que els vull dir ‘GRÀCIES’, en majúscula».

«Els missatges en xarxes de gent desconeguda són meravellosos, ja que no tenen cap altra manera de comunicar-se amb mi (a tots ells, gràcies)».

«També he rebut trucades de gent que no han pogut venir, però que han trucat. Gràcies, també».

«Vull agrair a Déu per donar-me una altra oportunitat per veure créixer als meus fills (ells són el motor de la meva vida) i també esmenar els meus errors que no són pocs (tot i que tots en cometem).

No em vull oblidar de la meva dona, el més important de la meva vida sens dubte, gràcies @irenerova24, t’estimo per sobre del món

Als meus compares, gràcies per estar amb mi a totes hores aquí. Us estimo.

Gràcies, mama, per venir a veure’m, per passar aquella tarda junts que per a nosaltres va ser tan necessària.

Perdó, perdó per les formes, perdó per no saber controlar-me i perdre els nervis d’una manera que no em caracteritza. El meu cor necessita guarir-se, i per a això us necessito a tots i així serà».

Notícies relacionades

«M’agafaré uns dies després de les intervencions necessàries per recuperar-me i tornaré al més aviat possible», conclou.

Coincidint amb el llançament de la seva nova cançó ‘El mambo’, el fill d’Isabel Pantoja ha compartit una imatge preocupant des del llit d’un hospital i ha revelat que està ingressat nou mesos després de l’ensurt més gran de la seva vida. «La vida em torna a donar un ensurt. Ja us aniré explicant. El vostre millor regal, que disfruteu del mambo i de la vida», ha informat els seus seguidors amb un ‘selfie’ en el qual, amb rostre desmillorat –pàl·lid i amb ulleres– tot i que amb un petit somriure, se’l veu amb una via posada en un dels braços.

Temes:

Kiko Rivera