Paternitat

Bertín Osborne serà pare de nou als 69 anys

Aquest nadó es convertirà en el seu sisè fill i en el primer per a la seva nòvia Marlises Gabriela Guillén, una noia de 32 anys

Bertín Osborne serà pare de nou als 69 anys
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

És dimecres i ja saps el que toca: ¡portades! El dia de la setmana en què salseig i actualitat s’ajunten per fer-nos disfrutar. Venen portades amb informació molt bona com la futura paternitat de Bertín Osborne.

La revista ‘Lecturas’ ens porta una portada en exclusiva i és que Bertín Osborne serà pare de nou d’aquí uns mesos. Aquest nadó es convertirà en el seu sisè fill i en el primer per a la seva nòvia Marlises Gabriela Guillén, una noia de 32 anys amb qui se’l relaciona des de fa uns mesos.

Notícies relacionades

Pel que sembla la model estaria de tres mesos i ja hauria visitat el centre de salut per fer-se proves respecte al seu embaràs.

Gabriela, que està en el seu primer trimestre de gestació, va acudir a un centre de la Seguretat Social per a una de les seves primeres visites. La futura mare va lluir una camisa de la firma que la va unir amb Bertín Osborne; ja que va ser en una sessió de fotos d’aquesta, on es van conèixer. Va ser l’any passat i, des d’aleshores, han consolidat la seva relació, explica la revista.