Íñigo Onieva i Tamara Falcó, tot llest per al casament: ja es dirigeixen a ‘El Rincón’

JOSÉ OLIVA / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Primer ha sortit Tamara Falcó de Puerta de Hierro, després Carolina Molas del seu domicili personal i, per últim, Íñigo Onieva. El nòvio s’ha fet esperar i passades les 17h de la tarda s’ha deixat veure abandonant la casa on viu amb la Marquesa de Griñón en ple centre madrileny per pujar en un vehicle direcció ‘El Rincón’.

Vestit amb camisa i tirants, amb ulleres de sol i amb el cabell engominat, Íñigo es trobava amb la presència de multitud de mitjans de comunicació i assegurava que tot estava «molt bé». Amb el semblant seriós, el nòvio sembla que ha sortit amb el temps molt limitat, però decidit a fer aquest gran pas en la seva vida.

A més, l’empresari assegurava que té «moltes ganes» de veure la seva promesa i jurar-li amor etern davant tots els convidats del gran casament. Sens dubte, malgrat els nervis del moment, el jove està d’allò més il·lusionat pel seu enllaç.

Notícies relacionades

A primera hora del migdia començaven a arribar molts amics al seu domicili, també el seu germà Jaime, amb menjar i beguda per disfrutar al màxim d’aquestes últimes hores de solter del protagonista. Després de mantenir-se al domicili més de quatre hores, tots ells han abandonat la casa per dirigir-se fins a la finca.

Aquest divendres, Íñigo va poder festejar junt amb la seva promesa un precasament impressionant a l’Hotel Ritz on van reunir grans rostres coneguts i familiars. L’empresari va tancar la celebració i se’n va anar fins a casa seva per descansar i estar preparat per a aquest gran dia.