Kings League

Vídeo | Ibai Llanos carrega contra Gerard Piqué en directe: «És un dels teus forts això»

Marina Rivers esclata després de les crítiques per La Velada del Año 3: «Deixeu-me en pau»

Belén Esteban, a La Velada del Año 3: «Piqué s’ha fet una foto amb mi»

Belén Esteban va fer furor a La Velada del Año d’Ibai i va parlar del seu nou projecte a Netflix

Vídeo | Ibai Llanos carrega contra Gerard Piqué en directe: «És un dels teus forts això»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les tertúlies de la Kings League, protagonitzades pels presidents de cada club, són un espai prolífic perquè algunes de les cares més conegudes del món de l’‘streaming’ facin broma i desencadenin polèmiques de tot tipus. Batejat com a ‘Chup chup’, el programa setmanal ja ha deixat alguns mastegots memorables, tot i que difícilment algun superi el d’Ibai Llanos a Gerard Piqué en la seva última edició.

De nou, la separació de l’exfutbolista i Shakira va tornar a ser el focus d’atenció, aquesta vegada, amb una broma de l’‘streamer’ DjMariio, que va donar l’assistència perquè l’organitzador de La Velada del Año acabés la jugada.

Crisi de parella

Notícies relacionades

DjMariio i la seva nòvia van participar en la tertúlia via trucada, tot i que cada un des d’ubicacions diferents. «¿Us connecteu des d’habitacions separades?», es va interessar Piqué. «Sí, estem enfadats», va contestar Mario irònicament.

Davant la resposta del seu company, l’excentral blaugrana va continuar fent broma: «Si voleu després us faig unes classes... Cal gestionar les crisis de parella», va dir. Com es podia esperar, Ibai hi va intervenir per rematar la feina i deixar en evidència, sempre amb bona sintonia, el seu amic: «¿És un dels teus forts això, no?», va sentenciar l’amo de Porcinos FC, fet que va desencadenar la rialla de tots els presents, inclòs el mateix Piqué.