Compte enrere

Tamara Falcó, rumb a Nova York amb Isabel Preysler per a la seva última prova del vestit de núvia

Quan es casa Tamara Falcó

Tamara Falcó, rumb a Nova York amb Isabel Preysler per a la seva última prova del vestit de núvia
2
Es llegeix en minuts

Comença el compte enrere. El 8 de juliol Tamara Falcó i Íñigo Onieva es donaran el «sí vull» davant de més de 200 convidats al palau El Rincón i, a una setmana del gran dia, toca completar els últims serrells pendents perquè tot surti perfecte en el seu «sí vull».

El més important, el vestit de la marquesa de Griñón, un disseny que Wes Gordon –director creatiu de Carolina Herrera– ha dissenyat en exclusiva per a ella i que avui mateix la ‘socialité’ s’emprovarà per ‘última’ vegada a Nova York per fer els típics ajustos previs que tota núvia necessita abans del seu enllaç.

Així ho avançava la mateixa Tamara aquest dijous a ‘El hormiguero’, revelant que aquest divendres faria un viatge exprés a la ciutat dels gratacels acompanyada d’Isabel Preysler, per a la seva última prova del vestit a l’‘atelier’ central de Carolina Herrera.

Mare i filla han arribat a primera hora del matí a l’aeroport de Madrid Barajas i, intentant esquivar la premsa i passar desapercebudes, han utilitzat el servei Premium que els estalvia el tràmit de recórrer la terminal i haver de passar el control com la resta de viatgers.

Els ‘looks' del viatge

Mentre Isabel ha optat per un ‘look' casual i còmode per al llarg viatge amb avió –pantaló tipus texà, sabates planes, samarreta de cotó de màniga llarga i jersei sobre les espatlles– Tamara ha assajat per a la prova amb un afavoridor i estiuenc vestit blanc amb un original escot a l’esquena, que ha combinat amb unes sandàlies. A més, la marquesa portava una bossa de mida gran a la mà on sembla que podrien anar les sabates de núvia.

En aquests moments totes dues volen rumb a Nova York, on tot just arribar es dirigiran a la botiga central de Carolina Herrera per reunir-se amb Wes Gordon i emprovar-se –en el cas de la marquesa– el seu vestit de núvia per última vegada.

Notícies relacionades

És innegable que ha baixat uns quants quilos després del seu ingrés de diverses setmanes a la clínica Buchinger –s’aprecia a simple vista tant al cos com a la cara– que Tamara ha perdut volum gràcies al seu tractament detox, així que potser caldrà reajustar el seu ‘look’ nupcial.

Posteriorment serà Wes Gordon qui visitarà Madrid dos dies abans del casament per comprovar que el vestit –que continua sent el secret més ben guardat del casament i del qual només se sap que és elegant, que porta molt encaix i que està inspirat en Grace Kelly– s’ajusta a la perfecció a la figura de la núvia de l’any.