Tècniques de seducció

Piqué revela com va conquerir Clara Chía: «A la primera cita...»

Shakira explica com es va assabentar de la traïció de Gerard Piqué: «Se’m va ajuntar tot»

Fitxatge bomba a la Kings League: el campió del Món i de la Champions que jugarà en la competició de Gerard Piqué

Piqué revela com va conquerir Clara Chía: «A la primera cita...»

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Que Gerard Piqué és un dels ‘sex symbols’ catalans més cobejats dels famosos actuals és una cosa que pocs negaran. Tot i que a l’exfutbolista del Barça i exparella de Shakira se li coneixen poques parelles estables –entre elles l’empresària de pernils Núria Tomás, filla d’Enrique Tomás–, té fama de seductor i de lligar molt en la nit barcelonina.

Ara, per primera vegada, ha confessat davant els seus companys de la King’s League com conquereix les dones, quines són les armes de seducció que li van fer conquerir, entre d’altres, la seva actual parella: Clara Chía. En una xerrada distesa, l’empresari català ha explicat què fa en una primera cita: «Primera cita, òbviament primer s’asseu la senyoreta en qüestió. Segon, sempre la dona mirant el restaurant i l’home mirant la paret. «Això és de ser ‘gentleman’», ha explicat.

Notícies relacionades

De seguida s’ha muntat un gran enrenou. Spursito, el president del Rayo de Barcelona, s’ha queixat: «No, no, és que això són estereotips. No, és que no m’agrada. Jo me’n vaig».

Els comentaris se succeïen trepitjant-se els uns els altres: «Igualtat, Gerard», «¿Com que a la paret?» i «Això són estereotips», a la qual cosa Piqué ha conclòs rotund: «Em cago en els estereotips. Escolta’m, s’ha de ser elegant».

@kingsleague Escàndols League. #KingsLeague #InfoJobs #MejoresMomentosKL ♬ so original – Kings League