‘La matemática del espejo’

Jorge Javier Vázquez respon a la pregunta que molts s’estaven fent sobre el seu futur

  • Jorge Javier Vázquez revela les seves addiccions: «Per a mi ha sigut una cosa meravellosa»

Jorge Javier Vázquez respon a la pregunta que molts s’estaven fent sobre el seu futur
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El presentador de televisió Jorge Javier Vázquez, de 52 anys, va ser el convidat d’aquest dimecres al programa de La matemática del espejo, de La 2, presentat pel periodista Carlos del Amor. Durant l’entrevista, el badaloní es va sincerar amb alguns temes personals com la seva addicció a les drogues o a la feina, així com el seu entorn familiar i el seu pas pel reconegut programa ‘Sálvame’.

Entre les qüestions tractades, Del Amor es va interessar per la continuïtat de Jorge Javier a Mediaset España. «Noi, jo tinc contracte. Em queden dos anys», va aclarir.

Nou equip directiu

Notícies relacionades

Tal com va recordar el presentador nascut a Badalona, té un contracte vigent fins al 2025 amb el grup de comunicació. «Suposo que sí que continuaré, però el que decideixin, bé estarà», va dir.

Jorge Javier va prosseguir la seva resposta amb una reflexió sobre el món de la televisió: Jo treballo a la televisió, la televisió no és meva. Soc conscient que arriba un equip directiu nou i entenc que voldran fer amb els que treballem a la televisió o amb els ninots que hi sortim el que vulguin. Que volen comptar amb mi, perfecte; que pensen que pertanyo a una altra època i que és millor que ja no hi sigui, ja està», va concloure.