Nova reina

Rihanna desbanca Katy Perry com la dona amb més seguidors a Twitter

  •  L’estrella de Barbados ara és seguida per 108,3 milions de seguidors a la xarxa de l’ocell blau, amb la qual cosa supera els 108,2 milions de fans que té la parella d’Orlando Bloom

Rihanna desbanca Katy Perry com la dona amb més seguidors a Twitter
1
Es llegeix en minuts

Rihanna, de 35 anys, ha superat la seva companya estrella del pop i amiga Katy Perry com la dona més seguida a Twitter.

La futura mare, que protagonitzarà la pròxima pel·lícula d’‘Els Barrufets’, ara és seguida per 108,3 milions de seguidors a la xarxa social, segons informa ‘Daily Mail’.

El Twitter de la diva de Barbados va ser superat el 12 d’abril, segons ‘Just Jared’, amb l’ajuda d’una publicació viral amb fotos del seu fill, d’11 mesos.

Mentre que Perry, que juntament amb l’actor Orlando Bloom és mare de Daisy de 2 anys, va compartir el 26 d’abril una sèrie de fotos amb aquest un text que diu: «AQUESTA NIT estic celebrant una de les meves comediants favorites de tots els temps... és el 90 aniversari de Carol Burnett i estic cantant una cançó molt especial».

Notícies relacionades

Aquest dilluns, la intèrpret d’‘Electric’ va compartir unes imatges en les quals apareix al plató d’‘American Idol’, minuts abans que comencés el ‘talent show’.

L’artista nord-americana, de 38 anys, es va unir originalment a la plataforma el febrer del 2009, seguida de Rihanna a l’octubre. D’altra banda, Lady Gaga ocupa el lloc número deu amb més seguidors a Twitter, i l’usuari amb més seguidors no és cap altre que Elon Musk. També destaquen a la llista Donald Trump, Taylor Swift, el primer ministre de l’Índia, Narendra Modi, i Barack Obama.Rihanna i Perry mantenen una gran amistat des del 2009. De fet, fa gairebé un any, el passat mes de maig, que Perry, el nom real de la qual és Katheryn Elizabeth Hudson, va felicitar la seva amiga pel naixement del seu primer fill.