Als 34 anys

La doble de Kim Kardashian mor durant una operació estètica

  • Christina Ashten Gourkani ha mort a l’hospital després de patir una aturada cardíaca 

La doble de Kim Kardashian mor durant una operació estètica
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La creadora de contingut per a adults Christina Ashten Gourkani, ha mort a l’hospital després de patir una aturada cardíaca deguda, segons sembla, per complicacions derivades d’una operació de cirurgia plàstica que va sortir malament.

Christina Ashten es va fer famosa per la seva semblança amb Kim Kardashian i va aprofitar la seva popularitat com la ‘doble’ de la celebritat per construir una carrera a la plataforma OnlyFans, on cobrava als seus subscriptors a canvi d’enviar-los fotografies.

La notícia de la mort de la model i ‘influencer’ internacional ha sigut confirmada pels seus propis familiars a través les seves xarxes socials.

Pel que sembla i segons apunten els seus familiars a la pàgina de recollida de fons que han publicat per poder pagar les despeses funeràries de la jove, Christina Ashten Gourkani hauria mort després de sotmetre’s a una operació estètica per augmentar la mida dels seus glutis. La seva obsessió per modelar el seu físic a cop de bisturí i per assemblar-se a la protagonista del clan Kardashian l’haurien portat a la mort.

«És amb profunda pena i un cor trencat que hem de compartir la mort més esquinçadora, desafortunada i inesperada de la nostra bonica i estimada filla i germana Christina Ashten Gourkani», comença anunciant el comunicat publicat a la pàgina de recollides de fons per poder pagar l’enterrament i les despeses funeràries de la jove de només 34 anys.

La mort de Christina Ashten Gourkani

Notícies relacionades

La mort de la coneguda com a ‘doble de Kim Kardashian’ es va produir dijous passat 20 d’abril. No obstant, ha sigut ara quan els seus familiars han confirmat la notícia a través de les seves xarxes.

Pel que sembla, Christina Ashten Gourkani es va sotmetre a una cirurgia per augmentar la mida dels seus glutis i així guanyar en la seva mida a la mateixa Kim Kardashian. No obstant, l’esmentada intervenció estètica va acabar derivant en seriosos problemes de salut: «Ens van informar que la seva salut i benestar havien continuat empitjorant en una espiral descendent després de patir una aturada cardíaca».