Miami

Així serà l’esperat retrobament entre Gerard Piqué i Shakira aquest dimecres

  • Tot i que el conveni de separació atorgava al futbolista deu dies al mes per estar amb els seus fills, en aquesta ocasió seran només cinc

Així serà l’esperat retrobament entre Gerard Piqué i Shakira aquest dimecres
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gerard Piqué estava desaparegut des que el 2 d’abril Shakira i els seus fills, Milan i Sasha, van abandonar definitivament Barcelona per començar una nova vida a Miami. Poc després es deixava veure amb Clara Chía a Abu Dhabi i ara celebra que aquest dimecres podrà tornar a veure els seus fills.

Tot i que el conveni de separació li atorgava deu dies al mes per estar amb ells, en aquesta ocasió seran només cinc.

Segons Lorena Vázquez, els equips legals de Shakira i Piqué haurien tingut problemes amb aquesta primera visita, ja que l’ex del Barça va estar els primers dies de maig amb Milan i Sasha, per la qual cosa ja n’hauria ‘gastat’ a Barcelona alguns d’aquests deu que li corresponen per mes.

Notícies relacionades

Durant els dies que estigui a Miami, Gerard s’allotjarà en un hotel situat molt a prop de l’escola dels seus fills i podria aprofitar part del temps per buscar un apartament en el qual crear una llar per als dies que passi a Miami. El català ha de passar molt temps a Florida i una residència fixa és l’ideal per oferir més estabilitat als petits.

A més, la mateixa periodista assegurava fa uns dies que Shakira no havia posat impediments perquè Piqué viatgés als Estats Units acompanyat de Clara Chía, però sembla que finalment l’exjugador i la seva parella han decidit que el millor en aquesta ocasió és que la jove es quedi a Barcelona fins que tot es va normalitzant.