Versatilitat

Aquesta és la nova feina de Toni Cantó

  • L’expresident de Ciutadans, Albert Rivera, li ha ofert feina

Aquesta és la nova feina de Toni Cantó
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any i mig després d’haver sigut nomenat director de l’Oficina de l’Espanyol, càrrec de nova creació fet a la seva mesura pel govern regional d’Isabel Díaz Ayuso, el polític i actor donava a conèixer, el setembre del 2022, que pròximament abandonaria el seu càrrec a la Conselleria de Cultura, Turisme i Esport de la Comunitat de Madrid per «iniciar un nou projecte professional».

Ho feia per fitxar com a presentador i col·laborador en una cadena de televisió7NN, pròxima a l’extrema dreta, que ha tancat. No obstant, l’actor ha rebut una gran oferta laboral. Aquesta vegada està a l’Instituto Universitario de Liderazgo y Formación Política, que dirigeix l’expresident de Ciutadans, Albert Rivera. Cantó serà un dels professors del curs de postgrau que s’imparteix en aquest institut, que depèn del Centro de Enseñanaza Superior Cardenal Cisneros, institució privada adscrita a la Universitat Complutense de Madrid. 

Notícies relacionades

Aquest curs, segons detallen a la seva pàgina web, «té per objectiu oferir a professionals els continguts i les eines més actualitzats dels diferents entorns i canals de la comunicació», independentment que procedeixin del sector privat o del públic. Per a això, el mateix Rivera n’ha dissenyat el programa, amb la col·laboració de Cantó, i també la del dramaturg Albert Boadella.

Els dos actors són alguns dels ponents que ofereix el curs, amb un preu que ascendeix als 2.900 euros. I, junt amb ells, figuren en el programa «reconeguts professionals de primer nivell dels diferents àmbits de la comunicació». És el cas de l’exsecretari de comunicació de Ciutadans Fernando de Páramo, la soprano Angelica de la Riva, l’exdiputat Francisco Carrillo i Alfredo Menéndez, entre d’altres.