BBFW

Així ha sigut la primera desfilada de moda nupcial d’Elie Saab a Barcelona

Dels 32 dissenys de núvia que s’han presentat a la Sala Gran del Museu Marítim, vuit han sigut creacions exclusives per celebrar la posada de llarg de la firma a la capital catalana

  • Elie Saab Jr: «Seleccionem acuradament quines estrelles de Hollywood es vestiran amb la nostra marca, hem de mantenir la nostra identitat i credibilitat»

  • Isabel Sanchís, dissenyadora de núvies «independents»: «El 90% de les nostres vendes venen de fora»

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Sala Gran del Museu Marítim de Barcelona s’ha vestit de gala aquest dimecres a la nit per acollir la primera desfilada de moda nupcial de la prestigiosa marca libanesa Elie Saab, que hores abansElie Saab Jr., fill del dissenyador i CEO de la firma que vesteix ‘royals’ com Rània de Jordània, o la princesa de Gal·les, Kate Middleton, i estrelles de Hollywood, com Eva Green o Beyoncé, havia presentat davant un reduït nombre de periodistes.

La col·lecció ‘A sense of Wonder’ (primavera 2024) ha exhibit 32 models de núvia, dels quals vuit vestits s’han dissenyat exclusivament per a la posada de llarg de la firma a la capital catalana.

Siluetes serenes i florides

Tal com ha explicat Elie Saab Jr., en aquesta ocasió «la font d’inspiració ha sigut l’univers imaginari del famós artista japonès Katsushika Hokusai (pintor i gravador del segle XVIII, autor, entre d’altres, de la famosa ‘La gran onada de Kanagawa’). Però com sempre, la nostra principal inspiració per a les col·leccions de núvia és la figura femenina. Volem que la dona se senti guapa, elegant i sofisticada.

Un esperit de «gràcia i serenitat suspès en algun lloc entre el cel i la terra». Igual com els regnes florits de l’artista japonès, la col·lecció captura un moment contemporani però fugaç en elegants vestits confeccionats amb exquisits teixits i elaborats detalls florals.

De la mateixa manera, els vuit exclusius vestits brodats de siluetes més cenyides, amb intricats i iridescents ornaments de lluentons, perles i plomes, han realçat la gràcil, capritxoses i etèria feminitat de la dona Elie Saab.

Notícies relacionades

Les models primer han desfilat en línia recta i després han fet passades en diagonal, intercalant-se entre elles i amb les columnes del museu.

Cares famoses

La desfilada d’Elie Saab ha sigut el plat fort de la vetllada ‘Barcelona Bridal Night’. En l’esdeveniment també s’ha pogut veure cares conegudes com la de la cofundadora i directora creativa de Laagam, Inés Arroyo; o les ‘influencers’ Gigi Vives, Ariadna Tapia o Marta Sierra, entre altres personalitats