A ‘Sálvame’

El missatge de Jorge Javier Vázquez sobre la maternitat per gestació subrogada d’Ana Obregón

«Se li han acceptat i permès coses perquè enteníem que vivia un procés de dol», considera el presentador

El missatge de Jorge Javier Vázquez sobre la maternitat per gestació subrogada d’Ana Obregón

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ana Obregón comença una nova etapa vital. La presentadora ha sigut mare per segona vegada als 68 anys, segons avança ‘Hola’ i ha verificat YOTELE. Segons la revista del cor, es tracta d’una nena que ha nascut sana i per gestació subrogada als Estats Units, concretament en un hospital de Miami, on en aquests moments es troba Ana ja amb la nova integrant de la seva família.

No obstant, la decisió de la presentadora i actriu ha generat un enrenou mediàtic difícil de sufocar. Als comentaris que s’han fet sobre aquesta exclusiva s’hi ha sumat el també presentador Jorge Javier Vázquez, que ha comentat a ‘Sálvame’ que no entén Ana Obregón. «Crec que tots hem entès i empatitzat amb el dolor d’Ana Obregón», avançava Vázquez abans d’afegir que durant el dol de la seva companya «se li han acceptat i permès coses perquè enteníem que vivia un procés de dol».

Notícies relacionades

Una altra cosa és la de ser mare gràcies a un ventre de lloguer. «Crec que si no fos ella, ningú entendria que una dona decidís ser mare als 68 anys», remarcava abans de considerar que aquesta decisió és, en part, «la representació màxima del que ha sigut la seva vida, que és no acceptar el pas del temps». De fet, per a ell hi ha «una incapacitat palmària per acceptar que, per més bé que et trobes, 68 anys no és edat per ser mare».

Al presentador li produeix «tristesa» que en la vida d’Ana no hi hagi ni una persona que li hagi dit ‘no’ i ella hagi acceptat el seu consell: «Em crida l’atenció, el que veig és la profunda soledat en la qual viu [...]. Arribar als 70 i no tenir ni una persona prou important i que acceptis el que et digui tot i que vagi en contra dels teus pensaments perquè redunda en el teu bé... em sembla d’una tristesa absoluta», ha conclòs.