Exparella compromesa

La resposta de la dona de Bruce Willis a la notícia que Demi Moore es muda amb ells per cuidar l’actor «fins al final»

  • ¿Què és la demència frontotemporal que pateix Bruce Willis? Principals símptomes

La resposta de la dona de Bruce Willis a la notícia que Demi Moore es muda amb ells per cuidar l’actor «fins al final»

AFP / Patrick Herzog

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bruce Willis i Demi Moore van estar junts durant 13 anys i sempre han tingut una excel·lent relació, malgrat que fa dues dècades que estan divorciats. Però des que l’actor va ser diagnosticat d’afàsia, i posteriorment de demència frontotemporal, l’actriu s’ha acostat encara més al pare de les seves tres filles, i fins i tot s’ha especulat amb la possibilitat amb què l’actriu es mudés amb ell i amb la seva dona actual.

En un inici, el diari ‘Daily Mail’ havia publicat que «Demi [Moore] es va mudar [amb Bruce Willis i la seva dona] i no se n’anirà fins al final. [...] Demi ha sigut una roca per a la família i està decidida a assegurar-se que cada dia que li quedi a Bruce a la terra estigui ple d’amor», havia assegurat el rotatiu, citant els representants de l’actriu.

Però ara, l’actual dona de Willis, Emma Heming Willis, ha sortit al pas d’aquestes afirmacions i ha fet una ‘story’ d’Instagram en la qual nega aquest extrem: «Tallarem això d’arrel. És una tonteria. Sisplau, pareu», ha explicat a Instagram referint-se a aquestes informacions inicials que asseguraven que Demi Moore es mudaria amb ells.

Família unida

Notícies relacionades

Fa un any, anunciava la malaltia del seu pare la filla gran de Willis, Rumer Willis, a través del seu compte d’Instagram. «El nostre estimat Bruce ha experimentat problemes de salut i se li ha diagnosticat recentment afàsia, que afecta les seves habilitats cognitives», diu el comunicat. «A causa d’això, i després d’haver-ho pensat molt, el Bruce abandonarà la carrera que tant ha significat per a ell». 

Més tard també s’hi afegiria Moore amb el següent missatge: «Des que vam anunciar el diagnòstic d’afàsia del Bruce a la primavera del 2022, la seva condició ha progressat i ara tenim un diagnòstic més específic: demència frontotemporal (coneguda com a FTD) [...] Si bé això és dolorós, és un alleujament tenir finalment un diagnòstic clar». El text va firmat per les seves cinc filles, la seva dona, Emma Heming Willis, i la seva exdona Demi Moore. «Infeliçment, els desafiaments comunicacionals són un dels símptomes de la malaltia que el Bruce afronta», s’afegia en el text que la família va divulgar a les xarxes socials.