Sense rancor

Tamara Falcó llança un dard a Mario Vargas Llosa

El missatge a l’escriptor, a qui no convidarà al seu casament

  • Tamara visita una clínica especialitzada en la disminució d’ulleres

  • Tamara tria una marca espanyola per al seu vestit de casament

Tamara Falcó llança un dard a Mario Vargas Llosa

Josefina Blanco / Europa Press

2
Es llegeix en minuts

Tamara Falcó va aparèixer aquest dijous a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, en concret, al ‘photocall’ de Pedro del Hierro, firma per a la qual la marquesa de Griñón ha presentat les seves creacions. Acompanyada pel seu promès, Íñigo Onieva, va deixar clar molts aspectes de la seva vida que encara continuen en suspens i va parlatr per primera vegada, de la ruptura sentimental de Mario Vargas Llosa i la seva mare, Isabel Preysler.

 Després d’anunciar la seva ruptura a la revista ‘¡Hola!’ fa unes setmanes amb l’escriptor, encara no hem vist Isabel Preysler, però, sí, la seva filla. Va ser dijous a la tarda i el cert és que va deixar clar que el que faci l’escriptor li és indiferent. Tant a ella com a la seva família.

 La pregunta era molt esperada: ¿convidarà l’escriptor al seu casament? Tamara va deixar clar que «al final en Mario i la meva mare han trencat la seva relació» i, per tant, «no tindria gaire sentit que el convidés», però va deixar clar que «sempre ens hem emportat fenomenal i li desitjo tot el millor».

Quan li van preguntar per la polèmica de ‘Los vientos’, conte al qual l’autor va incloure Falcó, en to de sorna, Tamara va contestar«Que escrigui un Nobel sobre mi m’encanta. ¡Què vols que et digui!».

 La marquesa de Griñón no sap si l’escriptor es posarà en contacte amb la seva mare per felicitar-la pel seu aniversari dissabte vinent: «No ho sé, no en tinc ni idea», però el cert és que no sembla que la ‘Reina de Corazones’ necessiti aquesta felicitació. La seva tornada sentimental amb Patricia Llosa i els comentaris que va fer en els seus relats sobre ella i la seva filla han provocat que ja no hi hagi una marxa enrere.

La trobada amb Patricia Llosa

 Quant a la informació que es va publicar que s’havia trobat Patricia Llosa al mateix avió amb destí a París, Tamara va deixar clar que ella no va ser: «No, va ser la meva germana Xandra la que hi va coincidir, jo no la vaig veure», però també va dir que, si aquest retrobament es produís, no tindria cap problema a saludar-la: «Al final som gent educada; si la veig, la saludo sense problema».

Notícies relacionades

 A més, Tamara va deixar clar que la defensa que va fer la seva mare després del relat de l’escriptor ve donada perquè «qualsevol cosa que diguin dels seus fills ho pateix molt més que el que diguin d’ella, li fa molt de mal». «Jo no hi vaig donar ni la més mínima importància. En Mario és un artista i, si em vol esmentar, benvingut sigui, però, home...», concloïa.

 No hi ha dubte que Tamara està immersa en el seu enllaç matrimonial amb Íñigo i li és completament igual el que l’escriptor faci amb la seva vida. Això, sí, va dir que està encantada que el Nobel parli d’ella, ja que es tracta d’un escriptor prestigiós i que parli d’ella als seus relats li aporta encara més repercussió mediàtica.