Los Angeles

Rosalía rebrà el guardó a Productora de l’Any en els Billboard Women in Music Awards

Rosalía rebrà el guardó a Productora de l’Any en els Billboard Women in Music Awards
2
Es llegeix en minuts

Rosalía rebrà el premi inaugural al Productor de l’Any en els Billboard Women in Music Awards. La cantant i compositora rebrà aquest guardó el pròxim 1 de març al Theatre a Hollywood Park a Los Angeles, segons informa la revista nord-americana ‘Billboard’.

«Estem encantats d’honrar Rosalía amb aquest premi i reconèixer el seu treball darrere d’escena a l’estudi de gravació per fer realitat la seva visió», afirma Hannah Karp, directora editorial de ‘Billboard’, en un comunicat. «Amb nombrosos èxits innovadors que desdibuixen les línies entre els gèneres musicals tradicionals, Rosalía utilitza constantment les seves habilitats úniques de producció per trencar el motllo i oferir l’inesperat. Hi ha tants productors talentosos com Rosalía, buscant la seva gran oportunitat; estem entusiasmats de brindar a aquestes dones i creatius no binaris el suport i una plataforma molt necessària a través de la nostra nova associació».

«Necessito crear per sentir-me lliure»

A principis d’aquest mes, ’Motomami’, de l’artista, de 30 anys, va guanyar el premi al Millor Àlbum de Rock Llatí o Alternatiu en els Premis Grammy. L’àlbum multigènere (dembow, batxata, reggaeton, bolero) també va guanyar l’Àlbum de l’Any en els Latin Grammy. A més, el disc de 16 temes va arribar al lloc número 3 en el chart ’Top Latin Albums de Billboard.

Notícies relacionades

Sobre la visió del seu àlbum premiat i aclamat per la crítica, Rosalía va declarar fa unes setmanes a l’esmentat setmanari que no hi ha res correcte o incorrecte al fer música; si pensés així, no faria res. Sempre sento que la música es tracta d’un impuls. I [a] Motomami,hi ha moltes influències diferents. Necessito sentir-me lliure per crear i necessito crear per sentir-me lliure. Faig música perquè aquesta és la meva veritat».

L’àlbum succeeix ’El Mal Querer’ (2018) (que també va guanyar un Grammy al millor àlbum de rock llatí o alternatiu) i el seu àlbum debut, ’Los Ángeles’. El 2019 va ser guardonada amb el Premi Rising Star en els Billboard Women in Music Awards, de manera que es converteix en la primera artista espanyola a rebre aquest honor.