El casament se celebrarà el 8 de juliol

Tamara Falcó escull la marca espanyola ‘Sophie et Voilà’ per al seu vestit de casament

Els vestits de la firma es caracteritzen per ser «siluetes elegants, minimalistes, modernes i pures»

Tamara Falcó escull la marca espanyola ‘Sophie et Voilà’ per al seu vestit de casament

Josefina Blanco / Europa Press

  • Tamara Falcó revela nous detalls del seu casament que no havia explicat

  • Tamara Falcó desmenteix els rumors del seu suposat embaràs

1
Es llegeix en minuts
El Periódico
Europa Press

Tamara Falcó va anunciant més detalls sobre el seu casament i ja es coneix la marca en què la marquesa de Griñón ha confiat per dissenyar el seu vestit de núvia. Tot i que al principi es va especular que les dues grans firmes nupcials del nostre país (Pronovias i Rosa Clará), o bé Carolina Herrera o Juan Avellaneda podrien ser els escollits per elaborar el seu disseny, Falcó ha acabat optant per la firma ‘Sophie et Voilà’, una marca ‘made in Spain’ amb seu a Bilbao especialitzada en dissenys de núvia d’alta costura.

Així ho ha anunciat la revista ¡Hola!, oferint també les primeres declaracions de les sòcies de la firma, Saoia Goitia –CEO de la marca– i Sofia Arribas, directora creativa: «Tamara és un referent en moda. És un luxe que ens hagi escollit per fer el vestit que serà el més important de tota la seva vida», asseguren.

Tot i que encara no es coneixen els detalls de com serà el disseny que portarà la filla d’Isabel Presley quan doni el ‘sí vull’, els vestits de la marca espanyola es caracteritzen per ser «siluetes elegants, minimalistes, modernes i pures», com defineixen les dissenyadores les seves creacions. Altres dones d’èxit que solen apostar pels seus dissenys són Helen Svedin, María Valverde, Eva González, Nieves Álvarez, Alejandra Silva, Elsa Pataky o Amaia Salamanca.

Sobre si la marquesa de Griñón ja s’imagina com serà el seu vestit, Falcó confessava en el programa ‘El hormiguero’ «no ser de les dones que tenen el seu vestit de núvia pensat des dels 13 anys» i, tranquil·la, afirmava que cinc mesos –el temps que queda per al seu gran dia– és prou temps per fer un vestit.

Notícies relacionades

Serà el 8 de juliol quan la filla d’Isabel Presley es podrà posar el seu vestit de casament al palau El Rincón. Tot i que en un primer moment la parella va decidir mantenir la data del 17 de juny, aquesta ha sigut ajornada perquè algun dels seus familiars no podia assistir a la celebració.

 

Temes:

Tamara Falcó