Va anar a urgències

Kiko Rivera, el nou problema de salut pel qual ha donat la benvinguda als 39 a l’hospital

  • Comparteix una imatge amb una via al braç i revelant que el motiu d’haver tornat a l’hospital tres mesos després de patir un ictus

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Dia marcat en vermell al calendari de Kiko Rivera. Aquest dijous 9 de febrer el fill d’Isabel Pantoja fa 39 anys, però el seu aniversari ha començat de la pitjor manera possible... ¡Anant a urgències de matinada!

Així ho ha explicat el mateix ‘dj’ a través de les seves xarxes socials, compartint una imatge amb una via al braç i revelant que el motiu d’haver tornat a l’hospital tres mesos després de patir un ictus s’ha degut a un «còlic nefrític». «No s’alarmin. Però déu n’hi doret si fa mal. Així vaig començar ahir de matinada el meu aniversari. Benvinguts 39» ha publicat en una ‘storie’.

Notícies relacionades

Altre cop a casa, i bastant recuperat, Kiko ha volgut tranquil·litzar els seus fans i ha confessat que el seu comiat dels 38 no ha pogut ser més dolorós: «He passat una nit de gossos. Un còlic nefrític. Vaig anar de matinada a l’hospital... ara em fa mal, em fa menys mal, però una bona entradeta en els 39 nen... mare meva... quin mal. No sé si n’heu tingut mai però no l’hi desitjo ni al pitjor dels meus enemics» ha assegurat, intentant treure ferro a aquest dolorós problema que, espera, es quedi en una cosa anecdòtica «per poder bufar les espelmes i menjar una mica de pastís».

Un nou contratemps de salut que podria posar en perill la festa que, es diu, Kiko farà a casa seva aquest dissabte per celebrar de valent, envoltat dels seus amics, el seu 39è aniversari. Un esdeveniment en què no hi seran ni la seva mare, Isabel Pantoja –que és de gira als Estats Units i amb qui segueix distanciat– ni la seva germana Isa Pantoja, amb qui no té cap mena de relació i que ja ha confirmat que no convidarà el ‘dj’ al seu casament amb Asraf.

Temes:

Kiko Rivera