Icona de la música i la moda

Harry Styles, el noi amb més ‘style’ dels Grammy (i de totes les ‘red carpets’)

Amb el pit descobert i vestit amb una granota irisada de cristalls, el jove més ric del Regne Unit ha tornat a demostrar que en modernitat no el guanya cap artista

Harry Styles, el noi amb més ‘style’ dels Grammy (i de totes les ‘red carpets’)

REUTERS / AFP

  • Els millors ‘looks’ de l’alfombra vermella dels premis Grammy 2023

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Harry Styles és la Zendaya de les alfombres vermelles i les revistes. Sempre l’encerta amb tot el que es posa, sempre aixeca elogis i admiració, sempre s’avança a les tendències... sap com arriscar i guanyar. És un dandi pop. L’ex One Direction, el nen maco de la música pop, el jove (encara té 29 anys) més ric del Regne Unit –segons un rànquing publicat per la revista anglesa ‘Heat Magazine’, acumula una fortuna total de 116 milions de lliures esterlines, és a dir, de 130 milions d’euros– ha tornat a deixar amb els ulls com taronges el públic mundial que ha seguit la gala de la 65a edició dels Grammy, la del 2023.

A la seva alfombra vermella s’hi ha presentat amb un impactant granota amb rombes irisats. Sense camisa, lluint pit i tatuatges (d’ocells, cors i papallones, entre altres dibuixos), ha optat per un original peto ‘brilli-brilli’ (en realitat estava recobert de cristalls de Swarovski).

El model el firma EgonLab, però també hi han posat molt de la seva part el mateix cantant de ‘Watermelon sugar’ i el seu famosíssim estilista, Harry Lambert, artífex de tots els encerts que en els últims anys ha lluït l’ex de l’actriu Olivia Wilde.

Artista i estilista treballen junts des del 2015, i gran part de la seva configuració com a estrella internacional Styles la deu a Lambert, i el seu ull visionari en la moda. Només cal recordar els ‘outfits’ del cantant en els videoclips d’alguns dels seus èxits rotunds, com ‘Watermelon sugar’ i ‘As it was. Per a aquest últim, precisament, l’artista va lluir una altra granota, de lluentons, en vermell, sortit de l’‘atelier’ de l’asturià Arturo Obegero.

La granota o peto és una peça recurrent per a Styles, igual com les faldilles i els vestits amb què ha sigut fins i tot pioner en portada de ‘Vogue’. Amb uns altres pantalons fins al pit va triomfar a Coachella l’any passat.

Tres modelets diferents

Després de trepitjar l’alfombra vermella, el presumit de Harry es va canviar de model fins a un parell d’ocasions després. Primer, amb uns pantalons estil vestit en un color camel combinat amb una espècie de cotilla també brillant i platejada i una ‘blazer’ torera en cru amb les solapes en negre.

Notícies relacionades

Així vestit va protagonitzar, al costat de la seva ex, Taylor Swift, un dels momentazos de la nit, ja que tots dos es van saludar la mar d’amics i l’estrella del country fins i tot va ballar veient-lo actuar sobre l’escenari. Sembla que no queda rancor entre ells després d’aquella breu relació que van mantenir durant tres mesos, d’octubre del 2012 a gener del 2013. Abans de Shakira i Miley Cyrus, ells ja van escriure al desamor: ell li va dedicar ‘Perfect’ i ella, ‘Out of the Woods’ i ‘Style’.

@pagesix She was vibing out #TaylorSwift #HarryStyles #Grammys ♬ original sound – Pagesix | Celebrity Gossip

El tercer estilisme de la nit de Styles va ser vestit platejat de serrells en colors metal·litzats de Gucci, que va tornar a concentrar totes les mirades de la nit, i que ens va recordar el que va lluir Salomé a Eurovisió.