Famosos

Tamara Falcó i Íñigo Onieva posposen la seva boda

«Un problema de logística» causa el canvi de data i retarda l’enllaç previst per al 17 de juny tres setmanes, fins al 8 de juliol

1
Es llegeix en minuts

Importants novetats en la boda de Tamara Falcó i Íñigo Onieva. I és que després que la ‘socialité’ confirmés tant a la revista ‘¡Hola!’ com a ‘El hormiguero’ que el seu enllaç tindria lloc el 17 de juny, data fixada des d’abans de la seva ruptura el mes de setembre passat, la parella ha fet un canvi d’última hora.

Tal com ha revelat la periodista Leticia Requejo a ‘El programa de Ana Rosa’, la marquesa de Griñón i el seu promès han decidit posposar el seu casament, que ja no se celebrarà el 17 de juny, sinó tres setmanes després; és a dir, el 8 de juliol.

Una notícia d’última hora que el mateix Íñigo hauria anunciat fa dos dies en un xat que té amb els seus amics més pròxims, explicant que el motiu d’aquest canvi de data és «per un problema de logística», sense entrar en detalls.

Notícies relacionades

Un inesperat canvi que es podria deure a problemes amb l’Església on es volen donar el ‘sí, vull’ –que no han revelat si serà la petita ermita del palau El Rincón o la Parròquia de Bárbara de Braganza, al madrileny barri de Las Salesas, com era la seva idea al principi–, o a problemes relacionats amb l’organització de la que promet convertir-se en la boda de l’any.

De moment, Tamara i Íñigo –que és a Doha per motius professionals– no s’han pronunciat sobre aquest sorprenent canvi en la data del seu enllaç, que trastoca els preparatius en què estan abocats des de fa diverses setmanes i que, disposats a preservar l’exclusiva que es rumoreja que estan negociant, voldrien mantenir en secret fins al seu casament que, com acabem d’assabentar-nos, es posposa tres setmanes.