Ajuda d’una estrella

Així comença «la millor entrevista de la història» de Kate Winslet

extra/foto.jpg

extra/foto.jpg / Reuters / Mario Anzuoni

1
Es llegeix en minuts

Que Kate Winslet és una actriu extraordinària és una cosa que, a hores d’ara, molt pocs poden negar. No en va la britànica té un Oscar a Millor Actriu pel seu paper a la pel·lícula del 2009 ‘El lector’, a més de molts altres Globus d’Or i BAFTA, per posar-ne només alguns exemples.

Però Winslet, a més, és una reconeguda activista dels drets de les dones i ha sigut posada d’exemple en multitud d’ocasions per lluitar contra els abusos dels estereotips de bellesa, com l’ús del Photoshop per retocar les fotos.

El 2015, per exemple, va fitxar com a imatge de Lancôme i va posar com a condició que les seves fotos no poguessin ser retocades. «Això és important per a mi, perquè en sento responsable cap a les joves», va declarar llavors l’actriu. «Quan miren les revistes, elles busquen dones que han tingut èxit en les professions que han elegit, perquè els serveixin d’exemple», va afegir.

Notícies relacionades

Ara, tanmateix, ha donat una gran lliçó d’humanitat i tendresa, ajudant una jove periodista a fer-li la seva primera entrevista. «¿Saps què? Quan fem aquesta entrevista, ens sortirà la millor entrevista de la història. I ¿saps per què? Perquè ho hem decidit així», li diu suaument Winslet a la jove quan ella, amb veu tremolosa, li diu que és la primera vegada que entrevista algú.

«Tu i jo hem decidit que serà una entrevista fantàstica», segueix Winslet mirant-la els ulls. «Em preguntaràs tot el que vulguis, no t’espantaràs i serà genial». «¡Tu pots, som-hi!», l’anima.