Reaparició davant les càmeres

Jorge Pérez parla per primera vegada sobre la seva història d’amor amb Alba Carrillo: «Ho sento, de veritat» | Vídeo

L’ex Guàrdia Civil i model va tenir una nit de passió amb la també model i col·laboradora de Telecinco

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

En les últimes setmanes, s’ha convertit en el personatge mediàtic més perseguit per la premsa del cor. Es tracta de l’ex Guàrdia Civil i model Jorge Pérez, que fa uns dies que va en boca de tothom després de la seva nit d’amor amb Alba Carrillo, el dia 25 durant la festa de Nadal de la productora audiovisual Unicorn, d’Ana Rosa Quintana.

Al principi, tots dos van sortir al programa ‘Festa’, de Telecinco, i van assegurar que tot havia quedat en petons i abraçades. Això es va veure en uns vídeos, que van fer els seus propis companys de productora, que han recorregut tots els programes de l’univers Mediaset.

Passió

Però aviat van començar a sortir més detalls, com que havien consumat la seva passió a casa de Marta López. I allà van començar a parlar tots: des de la mateixa Marta López, fins a Alba Carrillo, passant per la dona de l’ex Guàrdia Civil Alicia Peña.

Però Jorge Pérez és dels que menys ha parlat. Fins que el dia 11 es va asseure al ‘Deluxe’ i va explicar moltes intimitats d’aquella nit.

Declaracions que haurien empès Jorge Pérez i la seva dona, Alicia Peña, a prendre mesures legals contra Alba. Allunyats del focus mediàtic, sobrepassats per tot el que havia passat i lluitant per intentar recompondre la seva relació, el matrimoni abandonava Madrid després de l’esclat de la polèmica, posant rumb a Palència amb els seus fills, on han sigut refugiats de la pressió mediàtica.

Reaparició

Tot i això, Jorge Pérez ha tornat a la capital i les càmeres d’Europa Press han captat la seva reaparició en primícia. Molt educat, el col·laborador ha confessat que no parlarà sobre Alba Carrillo, però en les que són les seves primeres declaracions després de sortir a la llum la seva nit de passió amb la model a casa de Marta López, ha deixat clar que està molt tranquil.

Notícies relacionades

«Bon dia. Compte no caiguis, però no diré res», ha afirmat amb un tímid somriure i preocupat en tot moment que la reportera no ensopegués mentre li preguntava com es troba, com està Alicia i què hi ha de cert en el rumor que demandaran la model per tot el que ha explicat.

«Em sap molt greu no dir-te res i a sobre cauràs, però és que no et diré res, de veritat. Seriosament, ¿d’acord? Ho sento, de veritat», ha conclòs amable i somrient en les seves primeres imatges des que Alba Carrillo va explicar al detall el seu tonteig i va confirmar la seva nit d’amor amb ell.