Amb un àudio

Laura Escanes felicita Risto Mejide pel seu 48è aniversari

Laura Escanes felicita Risto Mejide pel seu 48è aniversari

RAUL TERREL

1
Es llegeix en minuts

Després de la seva mediàtica separació el mes de setembre passat, Laura Escanes va felicitar aquest dimarts Risto Mejide pel seu 48è aniversari. La ‘influencer’ ha volgut mostrar a les xarxes socials la felicitació que ella i la seva filla Roma han fet arribar al presentador el mateix dia del seu aniversari. «Per molts anys papi. Que passis un bon dia, t'estimem. Un petonet», s’escolta dir a la nena mentre la seva mare la guia en les seves paraules. Mejide, per la seva banda, ha compartit la gravació de veu en senyal d’agraïment.

La felicitació ha arribat el mateix dia en què hi ha rumors que el publicista té una nova il·lusió. Una usuària de les xarxes socials ha assegurat a Instagram que surt amb algú, unes paraules a les quals Escanes ha fet ‘m’agrada’. Tanmateix, ell no ha trigat a desmentir-ho a les xarxes.

Notícies relacionades

«Efectivament, no estic sol. Tinc la meva família i els meus amics. Però ho torno a dir: no estic sortint amb ningú. Quan ho estigui, tranquils, que tampoc soc d’amagar-me gaire. Amb tot el respecte. «Ara mateix, sisplau, deixeu-me en pau», ha afirmat Mejide a través de les seves xarxes socials.

Mentrestant, l’idil·li entre Escanes i el cantant Álvaro de Luna es va consolidant a poc a poc, i la parella ha viatjat fins a Mèxic, tot i que ella ha aclarit que només es tracta d’una «amistat passional».