«No entenia res»

Charlize Theron ja va denunciar sexisme per part de Pablo Motos a ‘El hormiguero’ el 2012

«Ens van posar música sexi cada vegada que responíem a una pregunta i em van demanar que ballés», va explicar sorpresa l’actriu

Charlize Theron ja va denunciar sexisme per part de Pablo Motos a ‘El hormiguero’ el 2012

Atresmedia

2
Es llegeix en minuts

L’última campanya del Ministeri d’Igualtat contra la violència masclista està tenint una repercussió en les xarxes socials poques vegades vista. Sota el lema ‘¿Llavors qui?,’ exposen quatre casos d’agressions verbals a dones amb la intenció d’interpel·lar els homes com a causants d’aquesta violència. Alhora, i amb casos reals, els fa partícips que ells mateixos són una part imprescindible per posar fi a aquesta xacra. En un d’aquests casos apareix Pablo Motos, concretament quan a ‘El hormiguero’ va preguntar a Elsa Pataky si portava roba «sexi o còmoda» per dormir. Al presentador no li han agradat gens aquestes acusacions de masclisme, però les xarxes socials s’han encarregat de recordar que l’actriu Charlize Theron ja va denunciar el sexisme que va patir en el xou d’Atresmedia.

Motos va dedicar dijous gairebé 10 minuts del seu programa per defensar-se de la campanya impulsada des del departament que dirigeix Irene Montero. «S’ha gastat més d’un milió d’euros de diners públics per fer un anunci per dir-me masclista», va denunciar el presentador. A més, el presentador va acusar el ministeri de mentir.

Música sexi després de cada resposta

Els usuaris de Twitter han fet d’advocat del diable i han recuperat una entrevista en què Theron va denunciar que incòmoda es va trobar al plató de Motos. Va anar-hi amb Kristen Stewart el 2012 per promocionar la pel·lícula ‘Blancaneu i la llegenda del caçador’. Uns dies després, als Estats Units, va visitar el programa de Jimmy Kimmel i va revelar, sense que abans li preguntessin al respecte, que un dels moments més estranys que ha viscut en un programa de televisió va ser a ‘El hormiguero’.

Notícies relacionades

«El primer que van fer al ‘backstage’ va ser dir-nos que havíem de ‘tornar-nos boges’, però que el programa anava dirigit a tots els públics. Estava molt confosa», va dir. «Ens van posar música sexi cada vegada que responíem una pregunta. També em van demanar que ballés. Ho vaig fer per tal d’agradar tothom», va explicar.

El que va passar després també la va deixar sorpresa. Li van proposar a ella i a Stewart fer «jocs de química de sisè curs». Theron va reconèixer que pensava que tot era una broma, però quan va veure com es canviava el to del programa d’un moment a l’altre no donava crèdit. «No entenia res», va afirmar l’actriu en el ‘talk show’.