Irada reacció

Iker Casillas esclata contra la premsa per informar sobre l’operació d’urgència de la seva ex, Sara Carbonero

L’exporter del Reial Madrid i de la selecció espanyola ha qualificat de «lamentable» la «carrera per donar la puta notícia i no reparar en el mal que fan també al seu entorn»

  • Sara Carbonero, hospitalitzada i operada d’urgència

  • El tuit de Casillas que ha deixat tothom bocabadat: «Soc gai»

Iker Casillas esclata contra la premsa per informar sobre l’operació d’urgència de la seva ex, Sara Carbonero

FRANCK FIFE / AFP / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Iker Casillas ha tornat a treure el seu caràcter i la seva mala relació amb la premsa a les xarxes socials. Aquesta vegada ha sigut a compte de l’operació de la seva exparella, Sara Carbonero, que ha sigut intervinguda d’urgència després d’una revisió quan es compleixen tres anys del seu diagnòstic de càncer d’ovaris. Després de l’exclusiva de la revista ‘Lecturas’, diversos mitjans nacionals s’han fet ressò de la notícia, cosa que, pel que sembla, ha desplagut l’exporter del Reial Madrid, que actualment està comentant el Mundial de Futbol de Qatar amb TVE, amb Ansu Fati com a estrella.

Casillas ha utilitzat una vegada més el seu compte de Twitter per mostrar el seu disgust: no li ha agradat que es faci públic un assumpte que afecta la seva vida personal malgrat tractar-se d’un personatge públic.

Llenguatge brusc

En un missatge publicat a primera hora d’aquest dijous, Casillas ha qualificat de «lamentable» la «carrera per donar la puta notícia i no reparar en el mal que fan també al seu entorn».

Notícies relacionades

La periodista va haver de ser operada d’urgència dilluns passat, 21 de novembre, a la Clínica Universitària de Navarra. Pel que sembla, la periodista es va sotmetre a una revisió i l’equip mèdic va decidir que l’ingrés havia de ser urgent. Els seus fills es van quedar amb la seva germana Irene i la seva mare, junt amb la seva inseparable amiga Isabel Jiménez, no s’han separat d’ella ni un sol moment.

«Soc gai»

No és la primera reacció irada de Casillas contra els mitjans. Una de les seves últimes polèmiques va ser quan, fart que se’l relacionessin amb possibles noves parelles, va assegurar en un tuit que era gai. Després el va eliminar al·legant que es tractava d’un pirateig.

Temes:

Iker Casillas