‘Looks’ coordinats

Premis Princesa d’Astúries | Letícia i les seves filles enlluernen en la recepció dels guardonats

  • La família reial acudeix al concert que inaugura els Princesa d’Astúries

  • L’opinió de l’estilista Cristina Rodríguez sobre Letícia: «Menja’t un entrepà de pernil»

2
Es llegeix en minuts

A poques hores de la cerimònia de lliurament dels premis Princesa d’Astúries 2022, els Reis i les seves filles han rebut en audiència, a l’Hotel Reconquista d’Oviedo, els guardonats amb les Medalles d’Astúries 2022, els guanyadors dels premis Fin de Carrera 2021 de la Universitat del Principat, els membres de la Fundació Princesa d’Astúries i els guardonats de la present edició.

Una nova aparició de la família reial, que dijous va assistir a l’Auditori Príncep Felip d’Oviedo al concert previ a l’entrega dels premis. Un acte en el qual van ser rebuts amb crits de joia i aplaudiments per part del poble asturià i en el qual la princesa Elionor –a qui no vèiem des de fa gairebé tres mesos– va acaparar tot el protagonisme en la seva esperada reaparició. Radiant amb un elegant vestit de pantalons rosa fúcsia, l’hereva al tron va eclipsar tant la reina Letícia –impressionant amb un disseny de Teresa Helbig amb el qual va presumir, una vegada més, d’esquena tornejada– com la infanta Sofia, ideal amb un disseny setinat en color verd per sobre del genoll.

Coordinació i complicitat

I si aquest dijous els ‘looks’ de la Reina i de les seves filles van ser mol comentats, els que han lluït aquest matí per a les tradicionals recepcions prèvies a l’entrega dels premis Princesa d’Astúries no s’han quedat enrere. Un acte en el qual la Princesa d’Astúries i la infanta Sofia han presumit de la seva coordinació i complicitat fins i tot en el seus ‘outfits’, en colors blanc i negre, tan combinats com diferents.

Notícies relacionades

I és que les filles dels Reis han tornat a demostrar la seva pròpia personalitat amb ‘looks’ que no tenen res a veure entre ells: la princesa Elionor ha optat per un minivestit de ‘tweed’ negre, sabates de taló negres i el cabell semirecollit deixant veure unes arracades que pertanyen a Letizia –cada vegada és més habitual veure-la amb peces i complements de la seva mare–, mentre que la infanta Sofia ha acaparat totes les mirades portant per primera vegada talons i un versàtil disseny bicolor de ratlles marineres d’Hugo Boss.

En total complicitat amb les seves filles, la Reina, en aquesta ocasió, en lloc d’estrenar ha aprofitat un dels vestits més elegants i bonics del seu vestidor. Es tracta de l’aplaudit disseny de Cherubina que va estrenar el 2019 a Londres durant l’acte d’imposició de l’Orde de la Lligacama al rei Felip per part de la reina Isabel II. Un model bicolor llarg amb coll d’estil perkins, mànigues bollades i faixí dibuixat amb costures que li queda especialment bé i amb el qual aquest divendres ha causat la mateixa sensació que el dia que el va estrenar.