Després de l’ictus

Kiko Rivera: «Començo a assimilar el que m’ha passat i estic més trist»

2
Es llegeix en minuts

Divendres passat al matí transcendia que Kiko Rivera estava ingressat a l’Hospital Universitari Virgen del Rocío de Sevilla després d’haver patit un ictus hores abans. Després d’unes primeres hores de desconcert en què es va especular que el seu estat era de màxima gravetat, era Irene Rosales la que a les portes del centre mèdic llançava un missatge tranquil·litzador als seguidors del ‘dj’. Va explicar que l’ictus havia sigut «lleu» i s’havia agafat «absolutament a temps», assegurava que el seu marit estava «perfecte» i que el més important era que estigués «tranquil» per recuperar-se al més aviat possible.

Després de 24 hores en observació a la unitat d’ictus i una vegada comprovat que la seva evolució era satisfactòria, Kiko era traslladat a planta i des d’allà no trigava a trencar el seu silenci amb un emotiu missatge a través de les xarxes socials: «Ha sigut un ensurt molt gran, el més gran de la meva vida. Mai havia pensat que patiria un ictus i realment creia que no me’n sortiria. Us estimo molt a tots i, si Déu vol, aviat estaré al 100%», escrivia, agraint les mostres de carinyo rebudes en aquests delicats moments.

Al seu costat, en tot moment, Irene Rosales, per a qui també tenia unes precioses paraules a Instagram per «no deixar-me sol ni un minut». «Encara li queda haver d’aguantar-me espero que molts anys més. He tornat a néixer, la vida m’ha donat una segona oportunitat i no penso desaprofitar-la», confessava emocionat.

Però a més de la seva dona, aquest cap de setmana hem vist a l’hospital familiars com Anabel Pantoja –amb qui compartia una bonica imatge abraçant-se– i Manuel Cortés, i íntims amics com Raquel Bollo i Luis Rollán, però no Isabel Pantoja, perquè, com ha explicat Irene, l’emoció de veure la seva mare hauria pogut ser contraproduent en aquests moments.

Missatge a les xarxes

Encara ingressat tot i que al principi es va dir que dissabte podria rebre l’alta si tot anava bé, Kiko ha tornat a agafar el telèfon per compartir amb els seus seguidors com se sent després de tres dies a l’hospital i ja superat el xoc inicial del greu problema de salut que va patir divendres passat: «Avui estic més trist. Començo a assimilar el que m’ha passat i, tot i que vaig millorant, no puc deixar d’estar trist», confessa.

I és que, com reconeix, «he tingut i tinc molt temps per pensar, i la meva vida ja no tornarà a ser la mateixa». Moments de gran transcendència en què està fent un balanç de tot el que ha passat i en què, fidel al seu sentit de l’humor –tot i que «sense gaires ganes», assegura– no ha dubtat a fer broma intentant treure ferro al que sens dubte és l’ensurt més gran de la seva vida: «He tornat a néixer i va i em toca la mateixa cara de sempre».

Notícies relacionades

Agraint el carinyo rebut i disculpant-se amb els seus seguidors per «no poder estar més actiu a les xarxes», Kiko ha confessat què és «el que més desitja en aquest món»: «Espero aviat ser a casa meva i poder abraçar els meus fills».

Un retrobament que, si tot va bé i la seva evolució segueix com fins ara, podria produir-se aquest mateix dilluns.