Estrella il·lusionada

Rihanna, «nerviosa i emocionada alhora» per la seva actuació en la Superbowl 2023

  • La cantant s’ha mantingut callada sobre el que els fans podran veure en la seva actuació, però s’espera que l’acompanyin en l’escenari un parell de cares famoses

Rihanna.

Rihanna.

1
Es llegeix en minuts

Fins i tot les estrelles es posen nervioses mesos abans de pujar a un escenari. És el cas de Rihanna, que va reconéixer dimecres que comença a estar nerviosa per ser l’estrella triada per encapçalar l’espectacle en el descans de la Superbowl de l’any vinent a Glendale, Arizona.

La cantant, de 34 anys, que va donar a llum el seu primer fill al maig, fa uns dies va confirmar la seva participació en el mediàtic esdeveniment esportiu a través d’una publicació a Instagram en la qual sosté una pilota de futbol.

Quan se li va preguntar dimecres com se sent abans de la seva actuació tan esperada, l’artista ha respost al portal ‘TMZ’: «Estic nerviosa i emocionada alhora».

No obstant, la diva de Barbados s’ha mantingut callada sobre el que els fans podran veure en la seva actuació, però s’espera que l’acompanyin en l’escenari un parell de cares famoses.

Notícies relacionades

El 2018 ja li van proposar actuar en l’espectacle de la mitja part de la Superbowl a Atlanta, però la cantant ho va rebutjar a causa de la controvèrsia que va generar el tracte que la NFL va donar a Colin Kaepernick. El jugador professional de futbol americà i activista nord-americà va ser elogiat i criticat per agenollar-se durant l’himne nacional en protesta per la brutalitat policial i la injustícia social.

«No podria atrevir-me a fer això. ¿Per a què? ¿Qui hi guanya, amb això? La meva gent, no. Simplement no podia ser una venuda. No podria ser una facilitadora», va declarar Rihanna en una entrevista per a la revista ‘Vogue’ el 2019. «Hi ha coses dins d’aquesta organització amb les quals no hi estic gens d’acord i no estava disposada a servir-los de cap manera», va apuntar.