El vídeo filtrat d’Íñigo Onieva besant una dona que no és Tamara Falcó, poques hores després del seu compromís

El vídeo filtrat d’Íñigo Onieva besant una dona que no és Tamara Falcó, poques hores després del seu compromís
2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Males notícies per a Tamara Falcó. Tot just 24 hores després de pregonar a través de les seves xarxes socials que Íñigo Onieva li hagi demanat formalment matrimoni s’ha publicat un vídeo en el qual es pot veure, perfectament, el jove fer-se un petó de pel·lícula amb una dona desconeguda i que no té res a veure amb la Marquesa de Griñón. Unes imatges en les quals ni es talla al veure la càmera, ni dissimula, de fet segons més tard de l’apassionat petó, surt somrient i traient la llengua en el vídeo.

Ha sigut el mitjà ‘Edatv’ qui ha tret a la llum aquest vídeo que va tenir lloc fa tot just dues setmanes durant la celebració del festival Burning Man als Estats Units. En les imatges podem veure com tots els assistents disfruten de la festa i com un jove amb els cabells morenos s’està fent un petó amb una dona, el que no esperàvem gens és que, al girar de nou la càmera veiéssim perfectament la cara de l’empresari.

Això no és tot. En el programa de Joaquín Prat, Ya es mediodía’, Miguel Ángel Nicolás ha assegurat que el vídeo correspondria a l’any 2019, tot i que la versió que hauria donat Íñigo és que sempre es posa la mateixa roba per a aquest tipus de festivals, per això pot provocar confusió.

Per un altre costat, el col·laborador Iván García ha deixat clar que el vídeo li arriba a Tamara a primera hora del matí i que ella, sí que li dona credibilitat. A més, confessa que la Marquesa de Griñón estaria plantejant-se què fer amb el seu futur, tot i que en el dia d’avui, el casament segueix endavant.

Notícies relacionades

La relació de Tamara i Íñigo ha estat sota el focus mediàtic des de l’inici pels continus rumors que hi ha hagut de terceres persones, informacions que sortien a la llum sense proves i que la Marquesa de Griñón no tenia en compte... però, ¿què dirà d’aquestes imatges en les quals es veu el seu noi fa dues setmanes amb una altra dona?

Dijous a la nit, Tamara acudia al plató d’‘El Hormiguero’ i assegurava ser molt feliç després d’haver rebut la petició de matrimoni per part del seu noi i haver respost un ‘SÍ’ com una catedral. De moment, la filla d’Isabel Preysler no s’ha pronunciat respecte a això, però... ¿seguirà el casament vigent després del vídeo?

Temes:

Tamara Falcó