Vestit d’uniforme

Major Johnny Thompson, l’escuder de Carles III i nou ‘sex symbol’ a les xarxes

El cavallerís reial del nou rei anglès ja treballava al servei de la Corona com un dels guardaespatlles de més rang de la reina Isabel

  • DIRECTE | Última hora de les reaccions a la mort de la reina Isabel II

  • PERFIL MULTIMÈDIA | Isabel II, l’última gran reina d’Europa

Major Johnny Thompson, l’escuder de Carles III i nou ‘sex symbol’ a les xarxes

REUTERS / HENRY NICHOLLS

2
Es llegeix en minuts

Des que va morir Isabel II, el nou rei no para d’acudir a actes i cerimònies. Alguns, en els quals ha hagut d’estendre la seva rúbrica, han suscitat polèmica per les maneres poc adequades i gestos despectius. Són molts els compromisos d’aquests dies relacionats amb el seu nou paper de monarca i amb el comiat de la seva mare, el funeral de la qual es farà el pròxim dia 19. Totes les mirades estan posades en ell i en tot el que s’esdevé al seu voltant. Per això, molts observadors s’han fixat en una persona que apareix en segon pla en tots aquests esdeveniments històrics: el nou escuder que acompanya Carles III a tot arreu. Es tracta del Major Jonathan Thompson, el cavallerís reial del nou monarca que ha revolucionat les xarxes socials a causa de la seva planta i atractiu.

Vestit amb l’uniforme del Regiment Reial d’Escòcia i sempre pendent del desenvolupament dels fets, aquest militar d’alt grau no passa desapercebut.

Major Jonathan Thompson, conegut com a ‘Johnny’ per als amics, i per a la seva dona, ja que està casat, forma part del Regiment Reial d’Escòcia, concretament del cinquè batalló que s’encarrega de les activitats cerimonials que tenen lloc al país.

Ja va estar amb Isabel II

No és la primera vegada que exerceix aquest paper, ja que abans que Carles III ascendís al tron ja treballava al servei de la Corona com un dels guardaespatlles de més rang de la reina Isabel.

Notícies relacionades

Alguns espectadors ja es van fixar en el guardaespatlles al juny, durant les celebracions del Jubileu de Platí de la reina. Llavors apareixia assegut darrere dels ducs de Sussex i va ser captat mirant directament a la càmera, cosa que encara vaprovocar més admiració. 

S’espera que el Major Jonathan Thompson torni a fer aparició amb la seva faldilla escocesa en el funeral de la reina, al qual acudiran els caps d’Estat de multitud de països, a més de dirigents polítics. Entre aquests també hi seran presents els Reis d’Espanya, així com els emèrits Joan Carles i Sofia.