Al costat de la seva parella

¿Per què plora tan desconsoladament Iñaki Urdangarin?

  • Ainhoa Armentia mirava de calmar-lo i de donar-li ànims, però ni tan sols les seves abraçades semblaven tranquil·litzar-lo

¿Per què plora tan desconsoladament Iñaki Urdangarin?

Diez Minutos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La revista ‘Diez minutos’ ha aconseguit en exclusiva unes fotos impactants d’Iñaki Urdangarin plorant durant 20 minuts en un cotxe. Al seu costat, la seva nova parella, Ainhoa Armentia, que intenta sense gaire èxit consolar-lo.

Notícies relacionades

Segons explica ‘Diez Minutos’, Iñaki Urdangarín es va dirigir amb el seu cotxe fins al bufet d’advocats de Vitòria en el qual treballa la seva nòvia, Imaz & Associats. Un cop allà, va aparcar el cotxe als voltants i van ser els seus escortes els que van anar fins al portal del despatx en què treballa Ainhoa i on va conèixer l’exjugador d’handbol. Van esperar que la nova parella d’Urdangarin baixés i la van acompanyar fins al cotxe on ell l’esperava.

«Armentia mirava de calmar-lo i de donar-li ànims, però ni tan sols les seves abraçades semblaven tranquil·litzar-lo. Així van estar durant vint llargs minuts», relata la revista. Al cap de 20 minuts, Ainhoa va baixar del cotxe, va tornar al despatx d’advocats on treballa i Urdangarin se’n va anar al seu cotxe.